Härlig helg

Vi har haft en härlig helg där firande av vår pöjk stod på agendan igår. Vi firade i Ramsjöhult (utomhus) i 8 timmar, fullt ös medvetslös...typ! Massa saker vi inte hann göra på kalaset, som vi hade tänkt, men alla verkade nöjda ändå som tur var! Nöjdast var nog Olle😊 Kvällen avslutades här hemma med ost & vin tillsammans med grannarna, barnen såg på film med sina grannkompisar, så mysigt! ❤️

När Olle skulle lägga sig igår kändes han varm, tog en temp som visade på 38, han har även låtit lite hes och småförkyld. Han sov iallafall gott hela natten och idag har han inte haft någon feber, bara lite snorig. Det blev dock ingen fotbollsturnering för honom i och med att han haft feber dagen innan. 

Juni & Anders har tävlat i mtb på Stalls backe, ingen utav dem kändes så peppade. Men de var starka båda två och genomförde tävlingen med bravur💪🏻 Jag bjöd barnen på varsin våffla på Matpiraten, det blev dem minsann glada för😊 Olle tog värsta godis-choklad-våfflan, Juni tog en med nutella och jag tog en skagenvåffla, supergött!

Sedan har jag & Juni grejat lite på hennes rum, vi har fixat lite tavlor och mätt inför kommande skåp som ska sättas upp där inne. Kommer bli toppenbra!

Nu sitter jag och tragglar med matplaneringen framöver. Hur tråkigt kan det bli egentligen?! Nåväl, någon slags ordning ska det väl kunna bli... I morgon är det ju ny vecka och så sätter alla fritidsaktiviteter igång, så det gäller att ligga steget före!
Från vinmyset igår kväll!

Olle lägger sitt nya pussel som han fick igår på kalaset.

Får inte nog av mina fina hortensior!

Trött tjej efter cykeltävlingen!

Olles maxade våffla!

En äppelkaka jag bjöd på på kalaset.
Kommentera här: