Ordningen återställd

Nu är herr Dill hemma igen och ordningen är därmed återställd. Jag är så slut efter helgen...ska bli skönt att jobba😅 Sov dåligt i natt då jag var rädd för inbrottstjuvar (en kompis hade inbrott natten till lördagen, trots larm). Att Juni & Olle sprakade loss bredvid mig i sängen gjorde det inte lättare att sova.

Idag har Juni varit med sin kompis Axel på Kolmården, hela långa dagen. De hade haft så kul och Juni var härligt rosig om kinderna. Jag & Olle var på KM i friidrott på Backavallen. Jag trodde ju att jag skulle utmana Olle i 60m och längdhopp, fel fel fel. Det var tävling, jag mot en massa snabba atleter (en utav dem har vunnit SM i sjukamp (tror det var det))...hahaha, det var bara att bjuda på sig själv så att säga. Kula stötte jag också, det knakade i hela ryggen när jag hävde iväg det tunga åbäket😂 Bättre gick det för Olle som är sjukt snabb👌🏼 Längd gick också bra, tänk att ungen nästan hoppar 3m?!

Nu sömn! Nattinatt!
(null)

Evelina var hos oss efter friidrotten. Vi blev trötta och sov närmare en timme i soffan. Hur mysigt?!💞

Just me & the kids

Jupp, nu är det jag och kidsen som är hemma tillsammans, pappan i familjen är i Åre och förlustar sig med cykeln. 

Vår ensamtid började aningen stressigt! Jag blev sen från jobbet, var på skolan kanske 16.20. Väl framme på skola går det upp för mig att jag hämtar ALDRIG barnen från fritids, har inte gjort det någon gång den här terminen. Så då blev det huvudbry deluxe, vilket fritids går de på det här läsåret?! Till saken hör att stressen låg på då Juni skulle hämtas till gympan 16.40. Olle går väl på Pingvinen? Skyndar dit, inte ett barn i sikte. Går till Junis klassrum, nej ingen där heller. Får syn på en fritidspedagog, hasplar ur mig "Jag har visst inte hämtat på fritids på länge men ursäkta, var är mina barn?!"...då frågar hon givetvis vilket fritids de går på. Suck. Jag hittade barnen till slut, hemma 16.36, och 4min senare åkte Juni. Hej stress!

Väl hemma, trots blöta strumpor och hår var jag vid gott mod. Gjorde två äppelpajer, en tänkte jag ta med till jobbet i morgon😊 Till middag blev det vegetariskt, pasta med tomatsås och ost. Barnen åt som hästar. Sedan fikade vi med lite paj. Läggningen blev sen, men vi lyxade ändå med att läsa bok. Mysigt ju❤️ Nu ligger de båda i min säng och snusar sött, det är härligt att vara lite "busiga" och "förbjudna" när inte stränga pappan är hemma, även om vi såklart saknar honom. 

Nu ska jag betala räkningar, sedan blir det nog sängen. Storhandlingen är gjort online och hämtas i morgon efter jobbet, då blir det mys med mina kottar framför Idol. Härligt!

Puss & hej!
Magisk himmel i morse!

Äppelpaj i stor form🍎🍏

Min goda pastarätt😊🙌🏻

Juni köpte en fin adidasoverall för pengar hon fått i tidig födelsedagspresent av min moster & mormor. Superfin ju!

Pusselälskar’n!

Skördat

Tänk vad mycket grönsaker det finns att skörda fortfarande. Detta hittade jag i mitt land ikväll (som för övrigt håller på att prepareras för vintern).
Chili på tork som sedan mixas till stark krydda!

Tomater, paprika & chili!

Bästa tjejen❤️