Längtan

Alltså hörrni, november i morgon...tillåt mig längta till december. Jag börjar ladda upp i tankarna för juletider, det är ju ändå mysigt med belysningen, glöggen och pepparkakorna. Lussebullar gillar jag ju också förstås. Nåväl, en månad bort.

Har ni blivit utsatta för några trick-or-treatande barn då? Vi har haft några påringningar av läskiga typer, tur vi haft treats att bjuda på. Tydligen är förresten jag av den läskigare sorten, nu ska ni få höra. 

När vi åkte hem från Vingåker så kastade några barn en toarulle på bilen i baggetorp, Anders vände snabbt bilen och körde tillbaka och jag ut och jagade barnen. De sprang och skrek som tusan, 🤣🤣🤣 jag måste varit väldigt skräckinjagande!

Det var allt för denna gång! Hade gött, haaaaj!
Jag, en läskig typ!


Familjetid

Hej & hå vad tiden går!
Jag blev sjuk igen med hög feber i onsdags, sedan lite halvvissen på torsdagen och feberfri med trött och hostig på fredagen. Sedan dess har det faktiskt blivit bättre, krafterna kommer igen och hostattackerna blir färre.

Vi åkte till Sthlm i lördags för att hälsa på ett litet nytillskott i familjen Wanneberg, lilla Penny❤️ Så liten och fin tjej som bjöd på många leenden, jag höll mig dock på avstånd, ville inte smitta henne. 

Vi sov hos Lina & Max, trångt och mysigt, 6 personer och en hund i en liten 2a, men det funkar fint. Vi började sedan söndagen med en frisk morgonpromenad upp för Hammarbybacken, jäkligt jobbigt (för flåset & hostan) men härligt! Fick feeling och längt till att bo där. Barnen älskade det!

Lina skulle jobba, så jag, Anders, barnen och Max åkte in till söder för att besöka ett fik som heter "Älskade traditioner". De är specialiserade på våfflor i olika former samt freakshakes (överdimensionerade milkshakes med diverse munkar/bullar/kakor som dekorationer). Ett väldigt poppis ställe, så varning för sardinburkskänsla, sjukt trångt! Dock såklart värt det då det är sååå gott. Jag åt wraffle med ägg Benedict, svingod. Juni & Olle åt våffeltoast och varsin freakshake, de älskade det.

Väl hemma åkte Anders & Olle på spökvandring, kallt och jäkligt då de fick stå 2h i kö. Men kul anordnat!

Idag efter jobbet har jag & Anders märkt kläder och lämnat in till loppisen på sandbäcken. Så skönt att ha det gjort!

Nu är det snart dags för "Vår tid är nu". Olle ligger med hög feber i soffan, jag antar att han får samma skit som jag har/hade.😏
Väldigt gott! Ingen av barnen orkade dock dricka upp sin freakshake, konstigt va?! 🤣

Hur gott?!

Junis min säger allt!

Mustaschmannen högst upp i Hammarbybacken.

Juni högst upp i Hammarbybacken.

Läskig docka typ.

Juni redo för halloweenfest hos kompisen Alice.

Juni tycker jag ägnar Olle för mycket uppmärksamhet nu när han är sjuk. Fick denna lapp av henne😏 Snacka avundsjuk tjej.

Utbildning

Hej och hå! Jag känner mig fortfarande inte helt fräsch, men jag kör på så länge inte febern visar sig. 37.6 nu, så det ligger och vibbar. Rethostan är värst, fy alltså! Ni vet när det killar som tusan och man försöker hålla emot och tårarna bara sprutar.

I morgon ska jag på utbildning i Södertälje, det ska bli kul! Känns som längesedan jag var på någon utbildning.

Idag fick jag antagningsbesked om att jag kommit in på distriktssköterskeutbildningen, på 50%-takt, då kan jag jobba minst 50% och plugga resten. Ska läsa på Karolinska Institutet i Huddinge, perfekt att pendla dit då skolan ligger precis vid station i Flemingsberg. Jag är peppad, känns bara långt till slutet av januari...

Nu sova! 
(null)