Swish!

Så fort går veckorna, en kan riktigt höra ljudet av swish! Denna vecka har bjudit och fortsätter bjuda på nöjen.

Ikväll var jag på bio med Emma, vårdförbundet bjöd på bio, popcorn & cola! Me like!

På lördag ska jag och ett gäng vänner vara i Sthlm, gå ut och käka och sedan kolla Mia Skäringer i globen, peppen är total! 🙌🏻

Hej svejs!
(null)

Julfeeling

Helgen har som vanligt gått supermegaflexfort! Vi har tagit det lugnt, igår hängde vi med andra familjen Egeland. Vi var i Sveaparken och lekte, Juni hade fixat fika i form av kolakakor & varm choklad. Verkligen kul med en uppdaterad park, fullt av folk, ska bli kul att se fortsättningen av upprustningen. Dock var det väldigt kallt, så vi begav oss hem till kusinerna. Där fick vi fruktsallad och kaffe, barnen lekt och jag & Pillan fick chans att prata lite😊 Kvällen spenderades hemma i soffan, inte fel! 

Anders jobbade idag, under tiden han gjorde det var kusin Senna här. Barnen lekte verkligen så bra, och mestadels av tiden spenderades nere i källaren (?), brottning var en av aktiviteterna. Jag fick tid att städa undan och tvätta undan. All tvätt upptvättad, nedervåning städad (dammat, dammsugit & våttorkat).

När Anders kom hem åkte vi till Taxinge Slott, för att gå på julmarknad. Så himla mysigt det var där, och fint! Jag gick bet på fikat dock, saffransrulltårta med alldeles för mycket smörkräm, naaaej jag skulle tagit ett brysselkex som jag egentligen var sugen på, tänkte att det inte var så häftigt...Ångrade mig rejält! De andra var nöjda med sitt fika iallafall. 

Jag fann mig en granbock, har velat ha en i flera år och nu äntligen hittade jag en! Så fin! Vi köpte även lite oliver & fudge. Jag blev såå sugen på jul! Snart är det ju faktiskt första advent, jag kommer nog ta upp grejerna lite tidigare. Men hellre det, för efter jul är man ju ändå trött på’t!

Måndag imöra, ingen favorit.
Så fint pyntat!

Äntligen ett husdjur, välkommen bocken Bernard!

Här var det "lilla" fikabordet..

Mycket godsaker

Julmarknaden here we come!

Tjejerna hittade mina kläder, "Mamma, jag har till och med satt upp håret i knut, för det har du alltid!".

Gosungarna myste i soffan när vi var hemma igen❤️

Tagga fredag!

Halleluja! Fredag i morgon, vet inte vem jag ska tacka, men tacksam är jag iallafall. Haft en riktig tröttvecka, käkar mina pms-tabletter och haft lite mer biverkningar än vanligt. Vaknat av illamående, orolig i kroppen på natten och blivit extra trött. Men tjurig och pmsig har jag inte varit, inte haft ont heller, som jag får om jag inte tar tabletterna.

Jag drar och lägger mig!

Haaaaaaaj!
Nya strumpor till barnen, de blev överlyckliga!