Vad gör ni?

Hallå i stugorna! Läget då? Vad har ni för er? Själv har jag precis sovit en dryg timme i soffan, så himla skönt. Har varit dödstrött om kvällarna denna vecka, och att slumra i soffan en stund efter jobbet har helt klart blivit en trend.

Vet inte om det är "min nya livsstil" som gör mig trött, men det är väl ingen högoddsare att gissa på. Jag sköter mig iallafall, maten sköter jag helt exemplariskt till och med, träningen gör jag, men den hör veckan har det inte blivit "något extra", jag kör mina pass, inte mer. Kroppen är liksom trött, men igår på gymmet kände jag mig faktiskt pigg, grymt benpass (mitt favvopass)! En liten biverkan på maten är...pruttar! Haha, Juni sa nyss "nu har du släppt en sån där nyttig fis igen!". Tydligen kan det bli så av mycket protein i maten...pruttein!😅

Olle & Anders sover i soffan nu, Juni ritar snygga skyltar. Vi har intagit tacos, inte heller någon högoddsare i matväg så här på fredagen.

Och tänk att vi äntligen fått lite snö! Jag är glad för det, och barnen älskar det. Låt det få ligga kvar nu.

Ha det gott!
Så här på ett ungefär ser maten jag äter ut.

En snögubbe med snopp och navel blev barnens första verk när snön kom!


1 Anonym:

skriven

Kan du inte dela med dig av recepten på maten du äter?

Svar: Jo, men inte hur mycket jag äter av varje livsmedel, de som har tävlingen vill ej att man berättar det. Men jag kan säga som så att det är ren mat, kryddat kött/kyckling/fisk, utan salt, till det ris/potatis/bönpasta och mycket grönsaker! Mellanmål är kvarg/keso och nötter eller avokado till, frukost är havregrynsgröt.
vattenskida.blogg.se

2 Beejbi:

skriven

Gud du är så duktig!!! 👏🏻💪🏼Skulle också behöva kocka igång men är så förbannat lat 😄

Svar: Kom igen! You can do it! 💪🏻😘
vattenskida.blogg.se

Kommentera här: