Nytt år och nya möjligheter

Så är det ju, nya möjligheter finns väl kanske alltid iochförsig, blir vad man gör det till. Jag är dock toksvag för nystarter, gillar verkligen den grejen, även om jag gett upp tanken på just nyårslöften... På tal om nyårslöfte så har jag anmält mig att vara med i en slags träningstävling som heter just "Nyårslöftet". Röstning sker efter 10v om vem som nått bäst resultat baserat på avslöjande bilder som visas, den som får flest röster vinner 25000kr. Ehhm, så ni får gärna rösta på mig när det väl är dags...😅🤪😬 Målet är att bli lättare och starkare för att kunna springa fortare och längre, det är alltså en uppladdning inför tjejmilen i N.Y i juni. Jag kommer köra på fram tills dess, sen får vi se vad som händer när jag nått målet, har inga förhoppningar eller förväntningar om någon slags lifetime förändring, men för en tid iallafall.

Har även ett instagramkonto kopplar till tävlingen Ida3.5 heter det (jag fyller ju 35år om en vecka), men borde kanske byta namn till något bättre, förslag mottages varmt! 

Annars så flyter livet på som vanligt nu, nästa vecka kör vardagen igång med alla aktiviteter för barnen också. Dillen ska ev. börja plugga till hösten också, så planer smids för fullt. Byggnadsingenjör är det som hägrar, hoppas att han kommer in på utbildningen. 

Nu ska jag plocka här hemma, dags att få undan julen (tråkigt!), sedan ska jag jobba. Dags för att håva in storhelgspengar. Olle ska ha en kompis som sover över och i morgon kväll ska vi till svärmor på middag.

Bilderna nedan kommer helt i oordning, men håll till godo!
Dagens Olle, nyvaken på väg till Änglarnas kök.

Dagens Juni, på väg till Änglarnas kök för lyxfrulle.

Juni orkade inte sista timmen (somnade 02.30), däckade på soffan som flera andra kids. Vi gick hem strax efter 03, blev sent!

Glittrig Olle och svettig mamma!

Danne var snygg i sin glittriga kavaj!

Barnens nyårstallrik, stjärnburgare, pommes & kycklingklubba.

Förrätt framdukad

Skimrande prosecco, tyvärr gjorde skimret att det smakade c-vitaminbrus om proseccon🙄

Förrätt, en klassisk toast Skagen, aldrig fel!

Festligt va? Vi var dock lite snåla med helium, så ballongerna blev trötta inpå småtimmarna

Ballonger

Glittriga blommor

Nyårsdukning

Junis hår alldeles nylockat inför nyårsafton!

Köttbullar, äggröra & bacon, mums!


1 Emelie:

skriven

Ballongerna speglade nog bara oss frampå småtimmarna 😊 Återigen, grymt fixat fru Dill 👌😘

Svar: 😊😘
vattenskida.blogg.se

Kommentera här: