Livet

Ligger på soffan efter att ha jobbat ikväll, en ganska lugn kväll. Himlen blev dock några änglar rikare. En verklig ynnest med mitt jobb, de må låta klyschigt, men det är fantastiskt att få vara med i livets slut. Oftast blir det väldigt bra, trots att det kan verka skrämmande.

Jag hade en härlig dag med en långpromenad i vintervädret, helt underbart. Jag märker verkligen effekt på att jag mår bättre när jag tränar, psyket blir lättare, och då blir allt lättare. Nu gäller det bara att fortsätta prioritera träningen. I morgon blir det core-pass & ett tungt benpass (favvopass!).

Nu kör vi tre dagars arbete till innan vi säger hej till helgen igen. På torsdag ska jag och några vänner på "Säker stil"-event, det ser jag mycket framemot.

Nattinatt!
(null)

(null)

(null)

(null)

Utmaningar

Sitter och försöker peppa mig själv till ett gympass, jag ska åka, Emelie hämtar mig om 20min. Suget på att träna är inte jättestort kan jag villigt medge, men det är bara att göra!  Nu har ju snart 3 veckor gått av tävlingen, och ännu inga "missar" från min sida, jag hoppas jag klarar dessa 10 veckor, bra för pannbenet. 

I morgon är jag ledig, då ska det handlas och planeras matschema, såklart träna också. Solen ska tydligen visa sig också, så en promenad måste det också bli. 

På fredag jobbar jag kväll och lördag dag, på lördagkväll efter jobbet blir det till att titta på revyn här i stan. Sista föreställningen, måste ju vara den bästa?!


Sovbilder igen, de är ju så go’a!😍

Lillegos, han och jag ska till skolsköterskan på fredag.