Hej!

Jag har alldeles för mycket och för lite saker för mig. Det som det är mycket av kan jag tyvärr inte dela med mig av, och det andra handlar mest om vardagsbestyr, tvätta-städa-laga mat...you know the drill!

Jag hade ett härligt dygn med två av mina närmsta superpinglor i Sthlm tor-fre förra veckan. Älskar’t! Mer såna aktiviteter tack.❤️

Längtar efter våren, inte ska vi behöva vänta sååå länge till va?

Jag kämpar på någorlunda med kostschemat, har gått ner nästan 6kg. Träningen är jag försiktig med, med tanke på knät. Knät börjar kännas bättre men har fått strikta order om att inte börja träna för tidigt, hålla mig till stretching och promenader/cykling/simning.

Nu är det dags att dra till arbetet! Puss!
Utbudet är ju minst sagt bättre där, gött med dessa juicer. Känns fräscht!

Passade på att dricka en del grönsaker i Sthlm...

Fina blommor inhandlade på Hötorget.

Som sagt, tänderna ryker för grabben...

Jag & barnen bakade smarrig kladdkaka!

Har införskaffat "hotellkuddar" till sängen, både jag och Anders(!) älskar dem!

Olle tappar tänder...

Räksallad!

Hopp!

Hallå där!
Måndagen i stort sett slut efter en mycket lugn helg. Jag är så himla trött på helgerna, sover middag och har mig. Idag är jag däremot inte alls trött, måndag till trots.

Jag har varit på VC med Olle idag, han har fått tillbaka sina elaka utslag som bråkat i stort sett hela hösten och vintern. Nu testar vi en ny salva. Jag själv besökte sjukgymnasten, blev rejält undersökt. Inga strama muskler, inga misstänkte menisk eller ledbandsskador, däremot överansträngd knäled. Rehab i 6-8 veckor! Snyft vad länge! Men ändå skönt att det inte var något värre. Nu gäller det att stretcha och träna på rätt sätt, jag kan dock glömma tyngre benträning och löpning dessa veckor. Suck. Hoppas verkligen jag kan åka skidor om 6 veckor när vi ska till björnrike. Time will tell.

Har ett roligt veckoslut att se fram emot, åker till Sthlm på torsdag för en helkväll med Emelie & Sara. Fredagen bjuder på strosning i Sthlms stad. 

Har en ny favoritmat, kycklingbacon! Hurra så gott!

Hoppas ni har en fin kväll❤️
Juni hade svårt att somna igår, då passade hon på att göra flätor i hela håret😊👌🏼

Knäskydd på, känns skönt faktiskt.

Nasses fula fula infekterade utslag.

Bad news

Hej och hå!
Det blev visst en veckas uppehåll från bloggen, kan bli så ibland. Känner mig så där otroligt trött, iof pms-vecka, brukar bli trött då, men nu är det extra mycket. Har sovit varje dag efter jobbet på soffan. 

I måndags vaknade jag med smärta i mitt vänstra knä, det gör ont när jag ska lyfta benet eller om jag sitter på huk och ska resa mig upp -sååå ont! På själva knäskålen gör det ont. Har läst mig till att det förmodligen beror på stela muskler pga hård träning och uppkommer ofta hos "den yngre populationen", känner att det stämde klockrent in på mig😉😎 Nåväl, jag ska höra om jobbet kan skicka mig till en kiropraktor, så att det kan bli konstaterat exakt vad som är fel och vilka övningar som rekommenderas. Tråkigt att inte kunna träna iallafall, tyckte att det gick så bra ju😔☹️

I morgon är det fredag igen, hurra för det!!
Barnen bakade kakor i helgen, de klarar sig helt själv med att baka. Det enda jag behöver göra är att sätta in kakorna i ugnen.

Så här har min frukost sett ut denna vecka, såå gott! Vaniljgröt med färska blåbär.

Fick en härlig överraskning av mamma igår, blev superglad❤️

I helgen gick jag och Juni Djulörundan, mysigt att bara vara hon och jag❤️