Fredagsfeelingen...

...är inte helt på topp här hemma, men jag försöker. Jag har pms och min medicin är slut...😒 Muntrade upp mig själv med en såå fin hortensiabukett, jag blev lite gladare. Nu ska jag baka lite till morgondagens kalas, det ska firas hela dagen i Ramsjöhult, hoppas på en härlig dag!

Jag har slutspurten av det värsta rensningsracet ni kan tänka er kvar, fantastiskt! Ett helt rum fullt med skit är nu rensat och komprimerat till lådor som får plats i två garderober, halleluja! 🙌🏻🙏🏼

So long!
(null)

(null)

7år

I morgon fyller min pöjk 7år, en kan inte annat än bli emotionell alltså. Minns förlossningen som om den vore igår, men det är alltså 7år sedan.

Älskade Olle. En rätt försiktig med oerhört snäll liten person. Han älskar (fortfarande) bilar (han har önskat sig bilar varenda födelsedag tror jag😅), tighta jeans, gå i skolan och leka med sina kompisar. Tv-spel och spela fotboll är också något som går hem hos killen.

Åh Olle, jag önskar att du kommer fortsätta vara en så snäll kille som du är idag, som har många kompisar och bryr sig om andra. Det gör mig alldeles stolt och varm när det är många barn (i olika åldrar, både killar och tjejer) som glatt säger hej när Olle kommer till skolan och hejdå när han går. 

Grattis på din 7e födelsedag! Älskar dig to the moon and back...och mer än det!❤️ 
(null)

(null)

(null)

(null)