Hälsodag

Idag har jag haft en sån där väldigt bra och nyttig dag. Ni vet, morgonpromenad, kvarg och ägg till frulle, quinoa & kyckling, kvargsås...och ett löppass! Hurra! Jag är igång! Det var väääldigt jobbigt, för prick ett år sedan körde vi igång med löpningen, det kändes lika jobbigt som den gången, men jag var mycket snabbare än för 1 år sedan. Så bättre utgångsläge denna gång,trots 4 månader utan löpning. Vi får se var det slutar, jag kan ändå inte låta bli att tänka under passet "varför gör jag det här? Varför utsätter jag mig för detta?", sådan jäkla plåga alltså. 


Jag åkte iväg en sväng till Mio också. Ett paraplyställ fanns i åtanke, väldigt likt Svenskt tenn (såklart inte lika fint) men sååå mycket billigare. Jag hade presentkort som kom i posten för några veckor sedan, 300kr rabatt om du handlar för 600kr, så då ville jag ju köpa något mer, paraplystället kostade 399kr. Jag hittade en söt liten pall i grå sammet för 299kr, dessutom hade jag redan ett "vanligt" presentkort på 300kr. Summasumarum blev det endast 98kr att betala för dessa två väldigt fina grejer. Jag är helnöjd.    

Bror min var här och bytte vår blandare i köket. Vi har haft en ny blandare som stått i drygt 4år, men det har inte blivit något byte. Nu var dock vår i köket redo att hela gå sönder. Så Erik bytte den, shiiit vilket slitgöra. Många svordomar, blod och svett. "Och folk undrar varför i helvete man har ont i kroppen!" Var ett av många vrål under blandarbytet. Väldigt snällt av bror min att göra det.❤️ Vi får se hur länge den får sitta, jag har nämligen en annan i åtanke den dagen vi byter kök. Hoppas den dagen kommer hyfsat snart🙏🏼

I morgon är det knegardag, simskola för Olle och truppgymnastik för Juni. Juni har även idrott i skolan, mycket som ska packas och förberedas. 

Jag ska fixa iordning mitt käk för i morgon och sedan dricka lite te med mannen min.

Ha en fin kväll!Kommentera här: