Att somna...

Olle hann inte börja titta på Idol. Jag hann se 2 artister uppträda innan mina giftgröna ögon slog ihop, oklart hur många låter Juni hann se. Jag vaknade till nu och då sover kidsen gott. Som sagt, det här med ekorrhjulet tar knäcken på oss alla...


Snart ska jag & kidsen mysa ner oss i min säng❤️ Så mysigt!

Fredag

Lika underbart som vanligt med fredag. Dagen började superbra, men eftermiddagen var inte kul. Nåväl, nya tag på måndag. 


Barnen och jag har precis ätit hemnagjorda burgare, fredagsblomma på bordet och kylen full. Älskade helg, du ligger mig varmt om hjärtat. 

Vi ska mysa med popcorn och Idol sen. I morgon blir det nog Ikea, om barnens humör är bra. Hot & mutor kommer man långt med😜

Köper ni Kolmårdens årskort i morgon? Vi slår till på det, vi har haft en paus detta år och känner att vi nog saknat det. I morgon är det ju halva priset på årskorten med KK-kortet. Mamma köper åt oss, så slipper vi åka dit och trängas.

Ha det så fint. 

Rustade för vintern

Idag har jag inhandlat vinterkläder till barnen, och idag dök även skalkläderna jag beställt till barnen upp. Fy tusan vad dyrt det blir med ytterkläder, men ett måste när kylan kryper på.


Skalset från POMPdeLUX har vi kört i flera år, så toppenbra! Vattenpelare på 10000 och vindtäta, och superbra kvalité! Vinterkläderna fick i år bli från KappAhl, om de godkänns av barnen, vi hoppas det. Olle fick petrolblå och svarta kläder, och Juni fick svarta med lite skiftningar i leopard, med lite lite rosa detaljer. Hoppas det duger till fröken, hon är (tyvärr) inte rosa tjej längre. Det ska vara svart, blått och jeans. Hennes bästa outfit är jeans/jeansshorts och en t-shirt, hon känns så stor! 

Nu ska jag laga lite käk. Hurra för att det i morgon är veckans bästa dag! Det förresten en fantastisk dag idag, som kommer firas vareviga år, en av mina bästa vänner som jag känt sedan jag var 11år blev idag mamma för andra gången, denna gång till en liten tös❤️ Glädjetårarna letade sig fram direkt smset dök upp. Livet❤️