Tanka

Jag älskar att gå till Therese, "min" frisör. Den handlar inte bara om att bli snygg i håret, det är avkoppling på hög nivå. Dessutom går vi igenom alltifrån djupa till ytliga samtal.  Beröring som man för när någon håller på med håret, tvättar och kammar, får mig att må bra. Idag kändes stunden (timmarna) hos Therese extra närande❤️ Och snygg i håret blev jag, mörkare, men det känns bra, bekvämt! 
Fixad

Fönad

Dotra mi och jag❤️


Skönt med energi, det är fortfarande mycket kvar att fylla på, men ändå. Bilen krånglade när jag skulle tanka, tanklocket ville inte öppna sig, bilen och jag behöver påfyllning, men om vi inte öppnar oss så går det ju inte😜 Det visade sig att en säkring gått på bilen, kanske är samma fel på mig😝 Det vore sjysst om någon kunde byta den säkringen i så fall...

Barnen är nu hos sin farmor, de ska sova där för att i morgon besöka Finspångs badhus. Känns underbart med en kväll tillsammans med min make. Vi behöver det. Har lyxat med sushi, och ska kolla på flera serier. Har ni börjat kika på "Vår tid är nu" som går på SVT? Gör det, riktigt bra!

❤️❤️

Läxläsning❤️


Läslov

Idag blev jag informerad om att det inte längre heter höstlov, utan läslov. Juni har lånat hem en bok, hon har dock inte läst något i den ännu. Jag har lovat både Juni och Olle (tar efter Jessica Almenäs i detta) att om de vill ha en bok, så köper jag den till dem, det gäller alltid. De måste dock ha läst ut boken de valt innan, innan de får en ny. Att ge sina barn "läsning" tror jag verkligen på, och det är något de kommer ha nytta av hela livet. Kanske kan det kompensera att jag inte är en så bra "lekmamma"?! 😩😔 Jag minns ju själv hur roligt det var att läsa när jag knäckt den riktiga läskoden, jag tror mitt rekord är 8 böcker på en dag. Kittyböcker, oj så kul och spännande det var! Jag älskar att läsa och vill så gärna att mina barn ska få uppleva böckernas värld, den är nämligen fantastisk.

I söndags hade Juni tävling i truppgymnastik, sin första riktiga tävling. Hon var superpeppad och pirrig. Alla tjejerna var superduktiga, såklart! Junis lag kom dock inte på prispallen, vilket var svårt att acceptera för vår tös. Många tårar och sura miner, men vi har pratat mycket om det och förklarat att så är reglerna och det är helt ok att vara ledsen och besviken över att inte komma på pallen, däremot inte ok att bete sig illa. 
Nyflätat hår inför tävlingen, tofs-fläta-tofs var instruktionerna för dagen.

👏🏼😍

(null)

(null)

Vi åkte vidare till Norrköping efter tävlingen. Olle & Anders fick på bio, "Bilar 3", och jag & Juni strosade på stan. Vi hittade "fars-dag-present" och lite annat smått och gott. På tal om gott, innan vi åkte hem så stannade vi på "Pizza hut" och fikade godaste efterrätten.
Varm cookie med vaniljglass!

Idag har vi haft en härlig dag, så här första dagen på läslovet. Junis kompis ebba har varit här och lekt. Vi gjorde lyxfrukost med plättar och färskt bröd.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag tvingade barnen runt Djulörundan vilket inte var populärt. Det blåste storm och barnen frös. Nåväl, lite frisk luft har ingen dött av. De fick varm choklad när vi kom in och efter det var alla nöjda.

Olle har idag också äntligen klippt sig. Han är så fin!
Nu ser man ju hans söta lilla ansikte...och de där bruna ögonen😍

Blått och lila👌🏼

Jag & Maria hann med en löptur och dillen har cyklat. Barnen sover nu, jag & dillen har druckit te och kollat på ett avsnitt "designated survivor". Nu sängen tror jag minsann, i morgon ska jag fixa frisyren. Jag vill nog göra något annorlunda i morgon med mitt trollrufs.

Nattinatt!

Helgen

Nu har jag känt mig så där opepp och faktiskt deppig, igen. Har inte haft direkt lust med något och precis allt känns betungande, man blir inte så rolig person när man känner så. Jobbet är betungande på ett sätt som är svårt att förklara, men det kanske bara räcker med att jag faktiskt tycker att det känns betungande.

I lördags var vi bjudna på Halloweenfest hos grannarna, vi hade alla betalat 200kr och fick då mat & party i grannarnas garage, som var välpyntat och utspökat. Opepp var jag tvungen att gråta en sväng innan vi begav oss av, vet att jag ändå får energi och mår bättre av att träffa vänner. Vi spökade ut oss på olika sätt, jag till fladdermus, Juni till vampyr och Olle till skelett, herr Dill gick all in som zombie. Vi hann dock inte vara där så länge förrän Juni fick jätteont i magen, hon försökte kräkas två gånger på vägen från grannarna hem till oss, men det kom inget. Väl hemma framkom det att hon inte ätit något och druckit alldeles för mycket cola. Efter yoghurt, nyponsoppa och smörgås mådde hon bra igen. Men då kom Olle hem, dålig i magen. Så vi stannande hemma resten av kvällen, myste framför "Så mycket bättre" och vaknade med ett ryck när en zombie satt på soffkanten kl:21.45.

Jag & bästa vän❤️

Min snygga zombie, notera att han går barfota...

Läskiga familjen

En liten djävul...

Jag & läskiga vampyren senna