Kratta

I natt sov jag inte bra, eller fram till 00 sov jag inte bra. Vi gick och la oss tidigt igår, man är slut som artist tidigt om kvällarna så här års. Dock hade jag en närgången, eksemkliande och sparkande 6-åring bredvid mig, det gick inte. Gick och la mig bredvid en stillasovande 8-åring efter 2 timmar försök med att somna, där sov jag gott.

Minns när Olle skulle fylla 2år, jag var i full färd med att fixa hans rum, ny säng och grejer...så att han skulle vilja sova där. Det gick sådär kan vi väl säga. Nu står jag på samma ställe och trampar igen, testar att göra om hans rum, och vem vet? Kanske vill han sova där då... den babyblå tapeten ska målas över med en grå färg, resten av väggarna får fortsätta vara vita. En vit stringhylla som täcker i stort sett hela den (soon to be) gråa väggen, med plats för en skrivhörnedel och massor med förvaring. Kommer bli fint, hoppas han gillar’t!

Fredag i morgon, hurra! Nu ska jag online-veckohandla, min vecka den här veckan. Jag & dillen kör varannan vecka.

Tjingeling!
Mysigt att krypa ner hos min lilla höna❤️

Den r tuffingen har jag lite svårt för nattetid😜❤️

Onsdag

Alltid fullt ös på onsdagar på jobbet, rond med allt vad det innebär. Det är dock kul, och jag gillar tempot, dock hann jag inte med allt...så lite för högt tempo just idag.

Redan torsdag i morgon, veckorna går verkligen fort. Och i helgen är det först advent. Jag har redan pyntat en massa, adventsstjärnor, kransar på dörrarna, hyacinter och amaryllisar är planterade. Vi lär premiära med lite glögg i helgen också, härligt! 

Ska försöka plugga lite i helgen, inte mycket kvar av kursen nu. Dock vet jag fortfarande inte hur det ska gå med tentan, men det tar vi då. 

Tjingeling!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ledig måndag!

Välbehövligt efter helgens arbete, även om det jobbmässigt var en lugn helg, fick mycket pappersarbete gjort iallafall.

Hade tänkt åka upp till Sthlm och strosa idag, men väljer en hemmadag och nätshopping istället😜

Ska sätta mig med en kopp kaffe i soffan och njuta lugnet, dagen kunde inte börjat bättre iallafall, se bilden nedan!
(null)