Trötthet

Idag är jag så där lamslaget trött alltså, solen till trots! Vädret har verkligen varit underbart idag, men jag orkar ingenting. Igår sprang vi spåret, och då var vädret allt annat än underbart, regn och blåst. Vet ni att jag sprang spåret 4min snabbare än i höstas, på bara ett varv! Äntligen märker jag att träningen ger resultat, kul! På lördag har vi tänkt oss ett långpass, hoppas vädret är med oss.


Dagens arbetsdag har flutit på bra, mycket möten, och läkaren på "besök" två gånger, så som vanligt full rulle. Men med en förlamande trötthet. Sov en stund här hemma på soffan med Olle nu efter kvällsmaten. På tal om Olle, han är inte i form, idag har han varit hos sin farfar igen, sovit sig igenom dagen. Varm och hängig. Vi får se hur han mår i morgon, han får ev. följa med mig en sväng till jobbet (annars börjar jag senare) och sedan hämtar Anders honom vid 10. Vi får se hur pass pigg han är.

Anders hade fixat så god mat här hemma. Grillad hamburgare med diverse tillbehör, så gött! Nu blir det strax te och lite mer slappande i soffan. Morgondagen bjuder även på föreläsning i Eskilstuna...lång dag, schleten Ida. 

Förresten så gick lönesamtalet bra, fick inte veta några siffror men jag tror det är läge att fira😊 Väntar dock med det tills jag verkligen vet, med säkerhet.


Kommentera här: