Snart...

Snart är det ju fredag! Hurra! Jag har haft en ganska långsam vecka av någon anledning, haft mycket att göra men ändå haft lite småtråkigt. Nå ja, nu är det snart dags för rekreation, jag syftar till helgen. Tror inte vi har så mycket planerat (?), känns skönt!


Igår åkte barnen KM i Båsenberga. Juni var jättenervös, men det hade gått jättebra för båda två! Älskade hjärtan, så stora de börjar bli, hjälp! I Junis februariläxa skulle hon skriva och berätta vad hon vill bli när hon blir stor. Kan ni gissa?! Skidproffs såklart! För att då får man åka mycket skidor! Så glad att hon vill något, ett tag ville hon liksom bli pensionär...😝 

Ikväll var jag extremt trött, slumrade på soffan efter jobbet, gjorde det berömda "sömnrycket". Hade gärna legat kvar där hela kvällen, men det gick ju inte. Barnen blev lovade att få baka chokladbollar, de grejar det helt själva (jag får skära upp smöret bara), Juni läser i bakboken och så hjälps de båda åt. Blir toppenbra! Däremot städningen efteråt, under all kritik. Den kan bara bli bättre, om jag säger så.


Nyklippt snygging!

Kommentera här: