Skidor

Vasaloppet är i full gång, blir impad av alla kämpar! Tänker att jag i allafall ska testa att åka längdskidor när vi åker till Björnrike. Förmodligen bra mycket svårare och jobbigare än vad man kan tro.


Igår hade vi en lugn men lite seg dag här hemma. Vädret är ju så trist, man tappar sugen för att hitta på något. Jag & Juni peppade oss själva iaf att gå djulörundan. Juni gjorde utfallssteg lite då och dä, bl.a. Upp för gatstubergsbacken(!!), jag gjorde kanske 20 utfall i allén och det mina vänner gav mig träningsvärk.😝

Till kvällen lagade vi pizza, jag körde blomkålsbotten igen, supergott! Sedan var det mellomys för hela slanten. Barnen var besvikna på att ingen förutom Albin som de hejade på gick vidare. Men men, sånt är livet. Ska bli riktigt skoj att kolla på finalen på lördag, barnen är superpeppade!

Idag ska baren leka med lite kompisar, Max kommer hit och leker med Olle. Juni skulle leka med senna, oklart var de ska vara. Juni har blivit lovad att få gå själv dit, och det vill hon verkligen! Jag ska ge mig ut på en löprunda med Maria, sedan är det inte så mycket annat inplanerad.

I morgon kommer ett spännande besked gällande lön. Politikerna i kommunen har tagit något slags beslut gällande ssk-lönerna, och det får vi reda på i morgon😃😃


Fina rosor i matrummet, gillar när de är så där långa!
Perfekt blomkålspizza!
Götta till själva mellon.
Trött Juni❤
Ny blomma i hallen!

Kommentera här: