Härlig helg

Nu är vi hemma i kära Katrineholm igen. Vi har haft en härlig helg i storstaden. Ett litet minus bara, jag har drabbats av ngn slags yrsel. Det började i fredags när jag klev ur sängen, allting lutade åt vänster för mig, gick in i väggen, blev kallsvettig och spyfärdig. Usch! Var tvungen att lägga mig ner och sms kollega om att jag ev. Skulle bli sen. Det blev bättre, men hela dagen hade jag en slags obehagskänsla och det gungade till lite då och då.


Lördagen kändes allt bättre, vi alla i familjen var peppade inför mello. Vi packade ihop oss snabbt och kom iväg vid 08.30. Vi skulle stanna och köpa en present på XXL till Olivia samt hinna äta lunch och fixa skyltar på MOS innan genrepet av mellon började. Allt gick faktiskt mer eller mindre som planerat, jag fick lite yrselattacker då och då, men inget allvarligt.

Härligt med mello! Barnen var peppade och hejade på alla artister, men framförallt på sina favoriter, Anton & Wiktoria. Jag själv höll på Wiktoria, en riktig vinnarlåt i mina öron.

Efter mello gick vi lite på MOS. Barnen fick testa 9D Virtual Reality, en virituell bergodalbana, de var lyriska efter den upplevelsen! Sedan tog vi bilen till Täby, där My & Matte bor. Ett finfint radhus där vi alla fick plats. Vi gjorde hemlagad pizza och såg på mello, en perfekt kväll! Så mysigt! Att mellovinnaren blev Robin var helt ok tyckte jag! 

Idag var yrseln tillbaka, nästan värre än i fredags. Fy alltså! Kunde inte njuta av den fina frukosten som My hade ordnat så bra. Till lunch blev det bättre, då var vi hos Fia, Joel & älskade Olivia. Vi firade henne lite i förskott, hon fyller ju 2år på onsdag. Av oss fick hon en balanscykel som hon blev så glad för! Go'a unge❤ i sommar får hon en lillasyster, så mysigt! Längtar❤️❤️

Här har vi precis avnjutit te och snart ska barnen duscha. Jag & dillen ska kolla "Innan vi dör" ikväll, så jäkla spännande!

På väg till Sthlm!
Heja heja!
Kusinbus!
Vilket golv är snyggast? Vi kikar lite på golv till nedervåningen.
1 Frida:

skriven

nr 2 eller 4. Men lutar nog mer åt nr 4👌🏼

Svar: 👍👍
vattenskida.blogg.se

2 Therese:

skriven

2 eller 4

Svar: 👍
vattenskida.blogg.se

3 Sara:

skriven

2! :)

Svar: 👍😊
vattenskida.blogg.se

4 Beejbi!:

skriven

Har också kraftig yrsel till och från o nått som brukar hjälpa för mig är åksjuke-tuggummi! Händer de igen så testa de för att få bort de värsta, och sen vila lite hörru du! De kommer ju av en anledning... 😘❤

Svar: Åh! Tack för tipset, får testa det. Idag har det gått bra iaf, vinglade till ngn gång bara (ser förmodligen ut som ett fyllo då)! Har inte känt mig så där megastressad, som jag gjort ibland tidigare... men såklart that en mycket tankar som maler och är svåra att släppa.

Puss fina!
vattenskida.blogg.se

Kommentera här: