God morgon!

Jag har sovit så skönt i natt! Flera kvällar denna vecka har jag tokdäckat i soffan, verkligen djupsömn liksom! Efter alla år är det först nu jag förstår hur min man känner sig när han däckar i soffan alla kvällar i veckan (han går upp extremt tidigt). Min syrra var här en kväll, hon hängde på i soffsovandet. Vi skulle kolla på en film, vet inte hur långt vi hann se, kanske 10min, sedan sov vi alla tre så skönt.


Jag har därför haft en dålig bloggvecka. Det har inte hänt speciellt mycket utöver det vanliga, det skulle vara att syrran var här förstås.❤

Arbetsveckan har flutit på helt ok, har varit på ett annat boende och jobbat. Det är svårt! Och snacka om att man blir trött, puh! Men man lär sig mycket. Fick ett oväntat mail från en högt uppsatt person i kommunen med en massa beröm, kopia var skickad till de högsta cheferna, jag blir verkligen verkligen glad för det. Det är verkligen exempel på sånt som gör att man trivs, uppskattning och beröm. Mer sånt till alla som förtjänar det!

Idag ska vi på 40-årsfest. Middag på O'Learys och sedan får vi se vad det blir. Ska bli härligt! Barnen ska sova hos farfar & Britt-Marie.

Nu ska jag gå ner och äta frukost! Juni kom precis upp och manade ner mig.

Ha en fin dag!
Nytt smink och lite hudvård!
1 Jenny:

skriven

Ida, det är ju helt fantastiskt! Sträck på dig och var stolt! Det är fö. något som chefer och kollegor borde bli bättre på i allmänhet, ge varandra beröm. Grym är du, det kommer klirra till rejält i kassan för dig, jag är övertygad! 😘

Svar: Jag var nära på att ta bort det jag skrivit om mailet, för att det inte känns så ödmjukt att berätta det. Men samtidigt, det är ju sant, och jag blev verkligen glad. Och jag behöver ju inte hålla inne eller be om ursäkt för det, egentligen? So weird att man får typ skuldkänslor.

En tycker ju att det borde visa sig på lönen, det måste det. Puss på dig! 😘
vattenskida.blogg.se

Kommentera här: