Leva life!

Vilken härlig helg vi haft! Lördagen spenderade vi några timmar i ishallen för att heja på kusin Senna som hade konståkningstävling, hon imponerade stort och gick hem med många blommor och en guldpokal! ⛸👸🏼 Det var roligt att se men lite för många timmar i en ishall, jag var såå frusen!


Efter tävlingen följde barnen med farfar & Britt-Marie hem för lördagsmys, de sov kvar där till dagen efter. Vi åkte till O'Learys och firade Micke som nu är 40år. Det var supertrevligt, väldigt god mat och väldigt goda drinkar. 

Söndagen visade sig blir en riktig höjdardag! Vi startade dagen med en rejäl frukost med allt du kan tänka dig, hos grannarna. Efter det tog jag och Anders tag i trädgården. Räfsade löv, rensade i jordgubbslandet, sågade ner ett dött körsbärsträd. Där trädet stod skulle jag väldigt gärna vilja ha ett trädäck med en loungegrupp, en loungehörna helt enkelt. Där ska man hänga när man vill ha skugga på dagen, och i väntan på att grillningen ska vara klar på kvällen, gärna med en drink i handen. Ett plank ska finnas, med belysning... ja ni hör, jag har lätt för att fara iväg i drömmarna.

På eftermiddagen hämtade vi barnen och for sedan vidare till svärmor för middag. Hon var så brun och fräsch efter en semester i Kap Verde. 

Om helgen var en riktig toppenhelg så var ju uppvaknandet i morse en riktig bottenvariant. Shit vad trötta vi var! Juni gormade på mig "varför har du ställt fram klockan?! Jag är såå trött, jag orkar inte det här!", som om det vore mitt fel med sommartid?! Dessutom lipade hon fult åt mig, i vanliga fall hade jag blivit galen på henne. Jag har själv världens sämsta morgonhumör, men idag orkade jag inte ens höja rösten, man får välja sina fighter. 

Jobbet var som en vanlig måndag, rätt seg. När jag kom hem stod familjen redo för en cykeltur. Så idag invigde jag min MTB, vi cyklade runt på skogens stigar i typ en timme, jobbigt med kul! Efter det drog jag faktiskt till gymmet, 40min styrketräning blev det. Väl hemma blev det hemmagjord hamburgare, dusch, nattning av barn och nu soffan med benen i högläge. Tröttsam men härlig dag! Hoppas ni haft en bra dag!

God morgon!

Jag har sovit så skönt i natt! Flera kvällar denna vecka har jag tokdäckat i soffan, verkligen djupsömn liksom! Efter alla år är det först nu jag förstår hur min man känner sig när han däckar i soffan alla kvällar i veckan (han går upp extremt tidigt). Min syrra var här en kväll, hon hängde på i soffsovandet. Vi skulle kolla på en film, vet inte hur långt vi hann se, kanske 10min, sedan sov vi alla tre så skönt.


Jag har därför haft en dålig bloggvecka. Det har inte hänt speciellt mycket utöver det vanliga, det skulle vara att syrran var här förstås.❤

Arbetsveckan har flutit på helt ok, har varit på ett annat boende och jobbat. Det är svårt! Och snacka om att man blir trött, puh! Men man lär sig mycket. Fick ett oväntat mail från en högt uppsatt person i kommunen med en massa beröm, kopia var skickad till de högsta cheferna, jag blir verkligen verkligen glad för det. Det är verkligen exempel på sånt som gör att man trivs, uppskattning och beröm. Mer sånt till alla som förtjänar det!

Idag ska vi på 40-årsfest. Middag på O'Learys och sedan får vi se vad det blir. Ska bli härligt! Barnen ska sova hos farfar & Britt-Marie.

Nu ska jag gå ner och äta frukost! Juni kom precis upp och manade ner mig.

Ha en fin dag!
Nytt smink och lite hudvård!