Friyay

Vi har haft en mysig dag på hemmaplan. Olle har haft sin bästis Max här och Juni har varit hos kompisen Nova. Grabbarna har mer eller mindre roat sig själva, jag har varit med när de badat som vildast i poolen. De är någorlunda simkunniga, men jag kan ändå inte riktigt slappna av. Försökte sitta lite i solstolen de stunder solen var framme, i morgon tänker jag sitta där...hela dagen! 


Kvällen spenderades i goda vänner lag nere på Djulö, bandet VÆRT spelade och stämningen var på topp. Jag fick mysa med lilla Märta 2 månader. Snällare bebis får man leta efter, så himla mysigt❤️ Tänker inte sticka under stolen med att jag blir himla sugen på en liten till, jag är en riktigt "bebismamma". 

Nu ska vi snart sova här hemma. Barnen är fortfarande i full gång, kusin Senna är här och de bygger ett land till alla myror vi har här inne😅. "Åh kolla!! Vad vild han är!", "åh, här har vi byggt en begravning, går dem hit vill de dö, då blir det begravning!" Kolla! Han vill dö!" "Han borde få en chans till att leva". Vilken fantasi! Älskar't! 

Hoppas ni haft en bra dag! Nu har äntligen dillen semester också❤️
Kommentera här: