Pool

Idag har vi haft en härlig dag. Sovmorgon och sedan bad hos Mats föräldrar. Shiiiet vilken pool de har ordnat, och gjutna plattor runt poolområdet, utsikt över sjön. Behöver behöver jag säga att till och med jag blev sugen på en pool? Jag har tänkt det varit mer jobb än njutning, men när man ser hur glada barnen är och hur mycket de älskar att bada. Då vill man liksom ge dem en pool. Jag och dem får dock nöja oss med att komma på besök, och det är verkligen härligt!


Kvällen spenderades hos Johnson/Nylén, vi fick grillmiddag och det var himla gott. De har precis flyttat till ett hus på öster, kul att se innan de sätter tänderna i det på riktigt, och renoverar loss ordentligt!

I morgon startar vi dagen med lyxfrulle på "Änglarnas kök", sedan ska det packas för en längre tripp till Dalarna (och en kortare till Sthlm).
New York

I juni kommer jag att besöka det stora äpplet igen. Längtar som tusan, ska bli så himla kul. Jag åker med min kompis Maria, vi ska springa tjejmilen, så nu gäller det attlägga upp en bra plan. Målet är att komma under en timme i tid, dock är det enligt utsago ett "jobbigt" lopp, kuperad terräng  och varmt med hög luftfuktighet. Nåväl, det blir en upplevelse minst sagt. Vi bokade flygbiljetter idag, 3200kr tur/retur, bra pris om du frågar mig!


Nu ska jag sova...tydligen! Puss!
Lilla toaletten har fått en ny toarullshållare, eller ny och ny, det fanns ingen där innan.
Gillar den mycket, matchar handtagen på kommoden och väggskåpet. Viktigt!