Sol

Vilka solig dagar i haft den här veckan, härligt! Hoppas det håller i sig.


Idag har vi varit och firat Joline som fyller 4år, Juni har varit hos en kompis och vi nästa har småsoftat. Barnen och Anders tog sig en cyklarrunda vid 18-tiden, de hade haft superkul! De cyklar ofta en sväng på kvällen, jag borde hänga på egentligen... idag har jag dock väldigt ont i min rygg. Det började igår kväll, hugger ganska högt upp på vänster sida, ont vid djup inandning. Lindras med Voltaren, men känner mig inte upplagd för träning. Ska försöka stretcha ut det lite.

Igår levde barnen verkligen rövare här hemma. Helvilda tillsammans med sin kusin, som går under namnet högtalaren, talar högt. På eftermiddagen blev det tjurigt, Juni bråkade med mig och Olle ville inte göra något alls. Då fick kusinen åka hem. Så ja, ingen toppendag igår inte. Men lite sol fick vi alla på oss, och det är alltid trevligt. 

Nu inväntar jag mannen min som är ute och cyklar med sina kompisar. Han har lovat mig en film och lite soffhäng nu ikväll, jag har längtat efter det. 


Skitunge #1
Skitunge #2
Allmänt | | Kommentera |

Stolar

Dessa stolar tycker jag är superfina! De skulle passa perfekt när vi renoverat färdigt här nere, tyvärr är den processen knappt påbörjad, men hoppas på att vara färdig inom iallafall 2 år. Då lär inte stolarna finnas kvar, och risken finns även att jag inte tycker stolarna är lila fina då, men det tror jag. Tanken är att ett stor bord med plats för 10 personer ska få plats på "nya renoverade nederplan"Allmänt | | Kommentera |

Friyay

Vi har haft en mysig dag på hemmaplan. Olle har haft sin bästis Max här och Juni har varit hos kompisen Nova. Grabbarna har mer eller mindre roat sig själva, jag har varit med när de badat som vildast i poolen. De är någorlunda simkunniga, men jag kan ändå inte riktigt slappna av. Försökte sitta lite i solstolen de stunder solen var framme, i morgon tänker jag sitta där...hela dagen! 


Kvällen spenderades i goda vänner lag nere på Djulö, bandet VÆRT spelade och stämningen var på topp. Jag fick mysa med lilla Märta 2 månader. Snällare bebis får man leta efter, så himla mysigt❤️ Tänker inte sticka under stolen med att jag blir himla sugen på en liten till, jag är en riktigt "bebismamma". 

Nu ska vi snart sova här hemma. Barnen är fortfarande i full gång, kusin Senna är här och de bygger ett land till alla myror vi har här inne😅. "Åh kolla!! Vad vild han är!", "åh, här har vi byggt en begravning, går dem hit vill de dö, då blir det begravning!" Kolla! Han vill dö!" "Han borde få en chans till att leva". Vilken fantasi! Älskar't! 

Hoppas ni haft en bra dag! Nu har äntligen dillen semester också❤️
Allmänt | | Kommentera |
Upp