Struktur

Hej då ledighet och noll struktur, hej vardag med regler, rutiner och allt vad det innebär. Håller på att koka mig två ägg, ägg på knäckemacka blir dagens frukost. Jag jobbar kväll dagen till ära, men börjar tidigare iallafall, jag har några möten inbokade.


I torsdags hade jag en mycket känslosam dag på jobbet. En sån där mycket energi går åt. Jag hoppas, att den dagen jag dör, finns mina barn och närmast anhöriga vid min sida, håller min hand. Men om, OM de inte skulle finnas där, så hoppas jag det finns en annan människa vid min sida, som kan hålla mig i handen och inbringa någon slags trygghet om att det kommer gå bra. En undersköterska, sjuksköterska eller bara en väldigt empatisk människa, inte en maskin. Men det är åt det hållet det barkar av, att maskiner ska ta hand om människor istället för människor. Höj lönen genast för vårdpersonal!! Det i sig kommer göra att fler vill arbeta inom vården vilket i sin tur ändrar arbetsmiljön och arbetsförhållandena.

Nåväl, torsdagen slutade väldigt bra, även om den var hjärtskärande. Efter jobbet åkte jag direkt till Örebro, bästis hämtade mig. Fy tusan så kallt det var! Kylan kröp verkligen in i benmärgen. Hos bästis åt vi tacos och delade på några flaskor (!) vin, lyssnade på väldigt bra musik och pratade gamla minnen. Så härligt! Energidepåerna fylldes på igen, välbehövligt.

På fredag eftermiddag åkte jag hem till familjen. Barnen var så glada, de hade varit i Sthlm på "Disney on Ice", jättekul! De hade skött sig mycket bra också. Till kvällen kom min syster, bror och Max. Vi käkade tacos och spelade en massa spel.

På lördagen blev det en tur till Båsenberga för att åka pulka, det var kallt som tusan där ute jämfört med Katrineholm. -14 när vi åkte därifrån hem till mamma & pappa. Även där blev det tacos och sällskapsspel.

Igår vigde vi dagen till att röja järnet, rensa deluxe. Vi är inte färdiga på långa vägar, men det ser ganska färdigt ut! En mäklare ska komma och värdera huset i morgon. På eftermiddagen var vi hos Gerdåkers och myste med det lilla nytillskottet😍 Tänk vad små de är?! 

Och idag är det vardag. Slut på marathonseriekvällar, för övrigt så har vi snart kollat klart på SKAM. Sjukt beroendeframkallande.


Plättfrukost! Älskar plättlagget.
Pulkaåkning!
Moster Lina fixat frillan!
Superfint!
Lillsemlan, så mumsig!
Gos!

Kommentera här: