Söndag

Och så var veckan over and out så att säga. Vi har haft en härlig dag i Linköping, hälsade på en nybliven 1-åring. Duplo fanns i paketet och verkade vara en uppskattad present. Den familjen har ett spännande år framför sig, de ska nämligen bygga hus i Linköping. Så kul! Det är något jag skulle vilja göra någon gång i livet...


Här hemma är det full snurr på tvättmaskinen, jag har förberett matlådor och mat inför i morgon. Zucchinipasta & chorizoslantar, inget avancerat, men helt klart gott. Juni och Olle börjar så smått gilla chorizo också, tacksamt när alla äter och gillar någorlunda samma mat. 

Vad beträffar löpningen så har jag och Maria som ni såg i inlägget nedan anmält oss till Vårruset. Ska bli himla kul, och nervöst förstås. Vi har satt upp veckomål gällande distans/vecka, 1,5mil/vecka ska vi springa. Det delar vi upp på valfritt antal pass, men förmodligen och förhoppningsvis blir det på 4 pass/vecka. Verkar det rimligt? Eller vad säger ni som vet? Skulle också gärna vilja ha tips på träningshörlurar, on ear, kanske även trådlösa, in ear funkar inte på mig, trånga hörselgångar! De flyger liksom ur titt som tätt.

5 dagars arbete väntar nästa vecka, jobbar kväll på tisdag. Slalomträning och gympaträning väntar för kidsen. Utvecklingssamtal gällande Juni väntar oss föräldrar på onsdag. 

Igår var vi och tittade på Katrineholmsrevyn. Fantastiskt! Vilka duktiga människor, engagerade och glädjespridande, älskar't! Tänk om fler kunde vara som just de människorna, och inte idioter....😬😜

Hej svejs!

- En träffande text som belyser ett stort och mycket tragiskt problem i vår värld.

Kommentera här: