SKAM

Jag & Anders har fastnat helt i den norska serien SKAM, lättsam och otroligt beroendeframkallande. Vi bränner några avsnitt varje kväll, de är korta, så snart har vi sett klart allt. Men ny säsong kommer om två dagar tror jag!


Barnen är i Vingåker, de ska sova där i natt för att i morgon tillsammans med mormor, morfar, axel & kusin molly åka till Stockholm. Där ska de se "Disney on ice", blir kul för dem. De sover en natt i Sthlm också. 

Själv ska jag bege mig till Örebro och ha kvalitetstid med bästis! Vet inte vad vi ska göra, men det spelar ingen roll, det kommer vara så härligt! Vi kommer skratta ihjäl oss, som vanligt, som alltid. För alltid.

Hoppas ni har en bra onsdag kväll, jag är trött, kom inte iväg från jobbet förrän efter 17! Så blir det när "mina" gamla bli sjuka, kan INTE lämna.

Förresten, vilket fantastiskt vinterlandskap vi bor i just nu! Höll dock på att köra fast i morse, jäklar vad snö! Igår, när det snöade sitt värsta så sprang jag & Maria 3km, kändes dock som en mil, sjukt jobbigt. Bara kamp. Men förmodligen en härda de sådan. 


Så fint skåp! Skulle passa perfekt att ha tvn på, på övervåningen!
1 Sara:

skriven

Samma här, har också snart sett alla avsnitt! :)

Svar: 👍😊
Ida

Kommentera här: