Påfyllnad

Åh, startade dagen med en rejäl sovmorgon, till 10.05! Så jädrans skönt. Sitter nu i soffan med Nyhetsmorgon på, har käkat ägg och fröbröd, färskpressad juice och en kopp kaffe. Så borde man starta varje morgon. Skulle gått en prommis vid 10-11-tiden, men jag orkade inte stressa på.


Idag kommer familjen hem❤️ Ska bli härligt att få hem dem, även om det varit riktigt skönt att vara själv. 

I onsdags natt vaknade jag av att jag mådde extremt illa, verkligen magsjuka-illa. Jag har vaknat rätt många nätter på det viset den senaste tiden (2 månader tillbaka kanske). Har inte kopplat vad som varit fel, har trott att gallan kanske krånglat eller att jag ätit för mycket precis innan läggdags. Och nej, inte gravid.

Men så i torsdags morse kom det liksom över mig, illamåendeklumpen var fortfarande kvar och som en bonus fanns där även en sprängande huvudvärk. Det är för mycket på jobbet. Jag jobbar över nästan varje dag, iallafall 4 av 5 dagar, och jag tar med mig det hem. Jag känner inte att jag gör ett bra jobb, eller jag gör ett bra jobb, men hinner inte med allt som jag vill.

Nåväl, dessa dagar har jag tagit det väldigt lugnt. Ätit gott och bra, umgåtts med vänner och känner mig ändå uppfylld med ny energi. Nya tag med ett bättre ansvar för min egen hälsa väntar. Lovar, annars pallar jag inte.

Idag ska jag försöka städa lite här hemma och dra en löprunda med Maria. Handla mat via nätet och välkomna hem familjen till kvällen.

Hoppas ni har en fin dag!

Vad tycker ni om denna klänning? Jag är bjuden på två bröllop i sommar (sååå kul!!), då skulle den väl kunna passa??😃
1 Emelie:

skriven

Underbar färg på klänningen och du skulle vara ursnygg i den, kör ba'! 😍😘

Svar: 😊👍👌🏼
Ida

Kommentera här: