2016

Ännu ett år är förbi, och på ett sätt kan jag inte låta bli att känna ett sting av sorg att ännu ett år är förbi. Många har skrivit och sagt att 2016 var ett riktigt skitår, och det var verkligen det för många runt omkring mig. För mig och min lilla familj, i vår lilla värld var det ett ganska bra år. 


Topparna var våra semestrar, Björnrike & Öland! Vi har även varit väldigt friska (med undantag för magsjuka hos Olle och Anders, och huvudvärk ngn gång ibland). Personligen har det varit mycket arbete, ibland har jag varit alldeles för personligt engagerad och ibland har det varit för stressigt, hösten har helt klart varit lugnare än våren. 

Jag gillar att jag börjat löpträna på riktigt, till våren ska jag försöka springa några lopp! Jag har faktiskt känt den där kicken efter ett pass som alla snackar om, det har inte varit många gånger, men det har hänt. Oftast är det bara en enda stor kamp, hela löppasset.

Har inga direkta mål med 2017, konkreta löpmål har jag (ni vet, 5km under 30min och 1mil under 60min) men annars inget direkt. Fortsätta organiserandet här hemma, rensa... vi har kommit en bit, men det är lång väg kvar! Kanske bli bättre på att planera maten här hemma, vi har verkligen varit dåliga på det under hösten. Jag & Anders bestämde att vi ska börja veckohandla på söndagar via nätet, sedan hämtar Anders kassarna på måndagen när han lämnar bröd. Perfekt! Igår näthandlar vi och jag åkte faktiskt och hämtade kassarna nu på förmiddagen, såå smidigt! Nu är kylen full och vi klarar oss förhoppningsvis hela veckan. 

Jag jobbade kväll idag, barnen var hemma hos sina kusiner en liten sväng på förmiddagen sedan kom hela bandet hit. Jag stekte pannkakor till dem till lunch, 17st gick det åt! 

Nyårsafton förresten! En himla trevlig tillställning må jag säga. Vi gick tillsammans med 10000 andra människor nyårspromenden genom djulö allé, ner till djulö där vi beskådade Sveriges för dagen största fyrverkeri. Det var maffigt! Det gnälls mycket gällande fyrverkerier, och jag förstår att djuren blir rädda. Och i vanliga fall är jag nog emot fyrverkerier, men just det här tillfället, för att fira att Katrineholm fyller 100år kan jag tycka att det är på sin plats! Och det är dessutom framröstat av invånarna i staden, och det är INTE kommunens pengar som smälls upp, det är sponsrat av företag.

Nåväl, fyrverkerierna var häftiga. Efter det knallade vi över till dufweholms herrgård och åt en 3-rättersmiddag, smarrig oxfilé till varmrätt, dock saknades bean. 

Kvällen spenderade vi hemma hos grannarna. Så himla trevligt, mycket bubbel blev det för min del. Detta till trots stod jag som segrare i de båda spelen vi spelade💪🏻 Mycket skratt men vi hade många djupare samtal och vi delade med oss av allas "toppar" och "bottnar" året 2016. När jag satt där så kände jag bara att dessa människor kommer vara mina vänner hela livet. En underbar känsla. 

Barnen höll ut till strax efter tolvslaget, sedan slocknade dem i soffan. Jag hade fixat nyårspåsar till dem med diverse småplock i, lösmustascher, lysande djur, hårspännen och serpentiner mm. 

Gårdagen var en riktigt seg dag, som sig bör. Byggde lite lego med Olle, Sara & isac kom och så käkade vi pizza, också som sig bör. 

Nu sömn! So long!

Pannkaksmonstrena!

Kommentera här: