Söndag

Och så var veckan over and out så att säga. Vi har haft en härlig dag i Linköping, hälsade på en nybliven 1-åring. Duplo fanns i paketet och verkade vara en uppskattad present. Den familjen har ett spännande år framför sig, de ska nämligen bygga hus i Linköping. Så kul! Det är något jag skulle vilja göra någon gång i livet...


Här hemma är det full snurr på tvättmaskinen, jag har förberett matlådor och mat inför i morgon. Zucchinipasta & chorizoslantar, inget avancerat, men helt klart gott. Juni och Olle börjar så smått gilla chorizo också, tacksamt när alla äter och gillar någorlunda samma mat. 

Vad beträffar löpningen så har jag och Maria som ni såg i inlägget nedan anmält oss till Vårruset. Ska bli himla kul, och nervöst förstås. Vi har satt upp veckomål gällande distans/vecka, 1,5mil/vecka ska vi springa. Det delar vi upp på valfritt antal pass, men förmodligen och förhoppningsvis blir det på 4 pass/vecka. Verkar det rimligt? Eller vad säger ni som vet? Skulle också gärna vilja ha tips på träningshörlurar, on ear, kanske även trådlösa, in ear funkar inte på mig, trånga hörselgångar! De flyger liksom ur titt som tätt.

5 dagars arbete väntar nästa vecka, jobbar kväll på tisdag. Slalomträning och gympaträning väntar för kidsen. Utvecklingssamtal gällande Juni väntar oss föräldrar på onsdag. 

Igår var vi och tittade på Katrineholmsrevyn. Fantastiskt! Vilka duktiga människor, engagerade och glädjespridande, älskar't! Tänk om fler kunde vara som just de människorna, och inte idioter....😬😜

Hej svejs!

- En träffande text som belyser ett stort och mycket tragiskt problem i vår värld.

TGIF

Ja tänk så skönt att det är fredag! Jag måste säga att jag haft en väldigt bra arbetsvecka ändå, intensiv med bra. Idag hann jag t.o.m en liten promenad med en patient, i vårdande syfte, han behövde det verkligen. Dock gjorde det även mig gott, två flugor i en smäll liksom.


Just nu sitter jag och väntar på att Juni ska få håret klippt. Det kapas av en bra bit på hennes långa man, frisören är väldigt förtjust i hennes tjocka hår. Sedan ska vi hitta en present, det vankas kalasdisco i morgon, Junis kompis Alice fyller år.

Hoppas på en hemmagjord hamburgare när jag kommer hem, och kanske även ett glas rött.

Trevlig helg på er! ❤️

Fick 30st rosa rosor av min man igår, ❤️😍
Igår drog jag ut andra tanden på Juni, hela munnen består snart av en enda stor glugg.
Gluggen & morsan
Fredagspiffad morsa!
Morsan och sonen som inte vill kolla in i kameran!