Swish

Tänk att i morgon är det redan onsdag, hurra! Nedförsbacke efter det😊 Har som vanligt haft en hektisk dag, ensam ssk idag på boendet, 120 patienter... Så det fanns att göra, man skärper sig och presterar på en annan nivå. Denna nivå och tempo går dock inte att hålla i längden, men en dag då och då funkar!


Efter jobbet sprang Maria och jag en sväng, det kändes rätt skönt och lagom jobbigt. Är absolut inte helt slut, bra känsla! Anders hade sedan lagat min favoritmat, kyckling i soyasås, smarr! 

Olle lekte hos Senna, så efter maten åkte jag och hämtade ut ett paket och sedan hämtade jag hem lilla Nacho hos kusinen. De hade haft kul! I mitt paket fanns proteinpulver och träningskläder. Har någon slags vision om att jag ska laga proteinplättar istället för vanliga goda i mitt älskade plättlagg. 

På tal om plättar så bjöd vi (jag) in till brunch i söndags. Jag gillar verkligen att fixa och dona med fina dukningar och fina uppläggningar. Det blev iaf diverse smarrigheter; scones, korv, kycklingskivor, plättar, färskpressad juice, färsk frukt i form av kiwi, jordgubbar, blåbär & mango. Hade även gjort chiapudding, lite ostar och grejer fanns också. Emelie hade tagit med sig mumsiga mufflor (semmelmuffins). Tog själv inga bilder, men har snott följande från min vänner.

Spana in mufflorna, närmast i bild😍
Plättar! Älskar plättar, det är verkligen trevligt och väldigt gott! Är så nöjd med att jag köpte plättlagget.
Barnen gick bananas!
Brunch, något av det bästa jag vet!

Det är mysigt att sitta och prata och småäta i flera timmar. Uppmanade vännerna till att detta nu är en tradition som bygger på att man turas om att bjuda in till detta😃


Nu ska jag handla på Ica online, har skjutit upp veckohandlingen till idag då det inte var kris i söndags eller igår.

Ha det gött!

1 Emelie:

skriven

Vi kommer absolut bjuda in till brunch! Toppenbra tradition ju 😘

Svar: Det låter bra det! 😃
Ida

Kommentera här: