Snö

Tänk vad glada barnen blev i morse, de älskar snö! Särskilt Juni, hon tycker mycket mer om vintern än sommaren. Olle deklarerade att han älskar vintern men ändå längtar till sommaren, då han fyller år.


Själv längtar jag verkligen efter vår. Men ett visst antal bakslag i form av snökaos måste en ju möta innan våren på riktigt kan omfamnas. 

Jag hade en lugn dag på jobbet, väldigt mycket telefonsamtal, men ändå lugnt. Så jäkla skönt att kunna göra pappersjobb och lyssna på musik, plötsligt händer det! Trots den lugna dagen orkade jag ändå inte med mitt tänkta gympass idag. Överkropp var tänkt att få sig en omgång, maybe tomorrow, efter löppasset.

Igår var vi i Båsenberga och sprang, jobbigt spår men skönt underlag! Knät knakade lite lagom, ska prova att linda det i morgon. Barnen skulle ha tränat slalom igår kväll, men den träningen var inställd. De informerade inte om det förrän på eftermiddagen på hemsidan igår, tyvärr såg vi det inte förrän vi var framme i Båsenberga. Suck. Besvikna barn, men som ändå snart blev glada då de fick vara en timme hos farmor.

I morgon jobbar jag sedan vankas det ledighet. Jag & barnen ska hjälpa bror min att flytta grejer och shoppa på Ikea. Det blir skoj! På lördag väntar som sagt Romme och på söndag ska vi fira Molly❤


En vårig bukett pryder vardagsrumsbordet.
Ranunkler och eucalyptus! My favourites!
1 Anonym:

skriven

Har han sålt huset?

Svar: Ja precis! Han har köpt sig en bostadsrätt där han & Molly ska bo❤😊
Ida

Kommentera här: