Pust!

Det är fortfarande intensiva dagar på jobbet, det är alltid det känns det som? När jag började för snart två år sedan tyckte jag faktiskt det var mycket lättare än vad jag tycker nu. Även fast jag såklart känner mig tryggare i min roll och mina bedömningar. På något sätt är det ändå att ju mer jag lär mig desto mer medveten blir jag också om det jag inte kan eller inte hinner. Nåväl, jag har jobbat hårt och känner mig minst sagt sliten.


Halsen kärvar idag och huvudet är lite tungt. Tog en lång skållhet dusch efter jobbet (jobbade över nästan en timme) och sedan en lur på soffan så känns det bättre. Och i morgon är det fredag💃🏻💃🏻 Jag och barnen har längtat, vi har nämligen köpt två nya popcornkryddor, en med smörsmak och en med ostsmak. Spännande minst sagt! 

Dagens höjdpunkt var iallafall när en anhörig till en patient kom med en hel låda med godis och varsin tulpanbukett till all ordinarie personal på den avdelningen och mig. Vad glad man blir! Och det är därför man arbetar med det man gör, det är slitigt, hjärtskärande, stressigt och ibland rätt plågsamt faktiskt. Men nöjda patienter och anhöriga väger upp det big time!!

Och god natt! Kommentera här: