Busfabriken

Hello söndag!

Jag ska strax ge mig ut på en löprunda med Maria, sedan snabbt hem och duscha för att bege oss mot Norrköping. Busfabriken står på agendan, tillsammans med kusin Molly och kompis Theo. Det blir kul!

Igår kväll var vi hos kusin Senna och kollade Melodifestivalen. Det var dock lite härjigt och kvällen blev inte riktigt som varken jag eller barnen ställt in oss på. Vet inte om det är jag som är slapp i min uppfostran eller andra som är överdrivet petiga, men jag upplever att när det finns småbarn i närheten blir det extremt mycket pekpinnar och förmaningar. Trots att jag faktiskt inte tycker att mina barn har gjort något för att förtjäna dessa förmaningar. Men det är ju min upplevelse (och Junis, hon var ledsen idag för gårdagen) och därmed är jag också ägare av problemet. Och vad kan jag göra åt problemet då? Peppa barnen till att inte ta åt sig om de verkligen inte är skyldiga till diverse uppsåt, och undvika att vi hamnar i dessa situationer. Nåväl, ny dag, nya tag! Nästa lördag är också en ny melodifestivalomgång! Yeah! Tjo och stoj hör till kan jag tycka...dans och hejarop likaså!

Vill förtydliga att mina barn kan vara riktiga skitungar och göra mycket sattyg, absolut. Och jag tycker man ska säga till varandras barn om de gör fel, då hjälper vi ju varandra. Jobbigt bara när man inte riktigt håller med.


Ha en fin söndag!

Kommentera här: