I fas

Fixade ihop en krispig julbukett alldeles själv, helnöjd👌🏼

Granen och alla klappar

Sista julklappen slogs in idag

Olle och Juni har lagt en julklapp till mamman under granen❤️😍

Undanplockat och fint
Jag känner mig helt i fas vad det gäller julen. Hela huset är idag städat, lakan bytta och alla julklappar inslagna. Vi har haft "vanligt" fredagsmys nu ikväll i form av hemmagjord pizza, samt ostbågar & varsin colaburk framför gladiatorerna. 

Snart dyker syrran med familj upp. I morgon kör vi en liten julafton med bror min & Molly, Molly är nämligen inte med på julafton i år😔

God Jul önskar jag er alla! 

Lovely day!

Aaaah! Första dagen på min och barnens 12-dagars ledighet har varit fantastisk. Faktiskt väldigt idyllisk och mysig utan något bråk eller tjafs från barnen.

Vaknade tidigt av att Olle kröp in under täcket, vi somnade om några timmar och gick upp vid 08. Då blev det tomtegröt framför julkalendern, barnen älskar julkalendern! Jag följer bara med lite halvt...

Röjde i köket, satte igång tvättmaskinen och åkte sen till Ica Maxi för att hämta all mat jag beställde igår, typ 6 kassar (!!). Hem och ordna allt i kylen, sedan begav vi oss till bowlinghallen och åt efter en serie bowling hamburgare där. 

Hem, hänga tvätt, sedan ville barnen baka pepparkakor. Och det fick dem, men jag blev så rackarns trött, så jag slumrade en stund i soffan. Efter pepparkaksbaket skulle vi se någon hundfilm(?) på Netflix, jag somnade om i soffan under en skön filt med barnen bredvid. Vaknade av att Anders kom hem.

Jag och barnen åkte ner på tomtenatta och köpte de sista julklapparna medan Anders griljerade skinkan. Så vi kom hem till smarriga skinkmackor och te. Underbar dag, jag återhämtar mig deluxe, så skönt att kunna ta eftermiddagnap, det tänker jag fortsätta med de dagar jag kan nu på jullovet.

Håller nu på att slå in alla julklappar, tvätt ska snart hängas igen. Lyssnar på poddar och känner mig till freds, det är fanken mysigt med jul. I morgon kommer min syster och hennes familj hit, hur mysigt?!
Olle in action

Julskinka

En degätande Juni

Superfint nere på stan ikväll!

Morgonmys!