Vardagens trötthet

Såå, hur lång tid tog det egentligen innan man kände sig lika trött som innan semester? Typ 2 dagar😅 Men jag är inte bitter...


Idag fick vi smörgåstårta på jobbet, mums! Det resulterade i ett otroligt paltkoma😝 Jag orkade inte göra många knop här hemma ikväll. 

Gick en sväng på stan förut. Uppdaterade min höstgarderob med en snygg blus och en snygg stickad kortärmad tröja. Älskar höstkläder, alltid finast kläder den årstiden tycker jag! Olle fick ett par nya skor, grå sneakers, han blev glad.

Förutom skorna så är Olle och jag osams. Han är precis omöjlig på morgonen, vägrar gå upp, vägrar klä på sig, och det värsta av allt; han vägrar säga hej till personalen på fritids. Juni var precis likadan?! Men nu hälsar hon. Vad gör vi för fel?! Det tillhör god ton och hyfs att man hälsar, Olle säger att han inte vågar. Jag skäms ihjäl. De måste tro att vi är konstiga på något vis.

Nåväl, jag känner iallafall fredagsgpeppen slå! Skönt med fredag. Det blir bakning och kalas i helgen för våran tjuriga blivande 6-åring.


Säg bara hej eller god morgon! Ska det vara så svårt?!

Kommentera här: