Planering...

...för att klara av vardagens rutiner pågår för fullt. Listor skrivs, namnlappar inhandlas, kläder inventeras, matlistor skrivs, tvättmaskinen går varm och en springer runt som en skottspoling svett som aldrig förr. 


En har ju någon slags förhoppning om att är allt bara är iordning så kommer livet flyta smärtfritt. Så är det inte, men ändå intalar man sig det. Kanske blir det lite lättare. 

Jag & barnen ska cykla istället för att ta bilen den här hösten, vi ska försöka det iaf. Hösten ska även innebära mer grönsaker för stora och små. Vi har infört ett poängsystem där målet är att prova så mycket nya råvaror (grönsaker) som möjligt. Man får poäng för varje råvara man testar (föräldrarna bestämmer värdet på råvaran), man samlar poäng, när man är uppe i 100 poäng får man 100kr och poängen nollas igen. Jag hoppas det ska göra att mina barn upptäcker nya smaker, håll tummar & tår.

Jag känner mig inte så peppad på att jobba igen. Det är en annan konstellation när jag kommer tillbaka, men kanske blir det bra ändå?

Idag har jag målat färdig vår dubbeldörr, den är nu svart. Väldigt maffig! Det var dock himla svårt att måla dörrarna, svåraste jag målat ngn gång. Resultatet är ok. I det stora hela jättefint, tycker det är supersnyggt med det svara och vita. Marcus & Maddis med kids kom förbi, så det blev middag här hemma för hela gänget. Supermysigt! Nu kör vi lördagsmys, barnen med lite godis och jag med tryffelsalami. Barnen fick varsin 20-lapp förut och själva gå till Ica Nära och handla, det gick jättebra och de var så glada❤️ Vilka stora barn jag har.

Kommentera här: