Dagarna springer fram

Tiden går sååå fort! Jag hinner inte med! Vi hittt på allt och ingenting, denna vecka har varit Katrineholmsveckan, den började på söndagen för en vecka sedan. 


I måndags var barnen och Anders med i den "vanliga" cykeltävlingen som brukar anordnas på åsen vid Tallåsskolan. Barnen var himla duktiga, klarade att trampa upp för backen varje varv. Juni slog Olle, hade han låtit bli att värma upp med 8 varv är det troligt att Olle vunnit mot Juni. Olle var yngst av alla i sin grupp, men lämpad väl, mer än väl. Juni kom på andra plats av alla tjejer, hur mycket barn som helst med.

Pappa dillen slog på stort och ledde från start till mål. Så himla kul att han vann! Han har tränat mycket cykling den här våren och fick såklart mersmak. Det är dags för en till tävling ngn mer gång i augusti...

Dagen efter, på tisdagen, sprang de allihopa KK-joggen. Där imponerade Juni mest av alla, hon fick verkligen revansch från förra året då hon blev nersprungen. Hon förbättrade sin tid med över 2 minuter och kom på 25e plats av över 200 barn. Hon var såå glad och fick verkligen en kick av loppet. "Mamma, när man springer ett lopp känns det som att man är osams med sina vänner!", jag tror minsann tävlingsinstinkten gjort sig till känna. 😂👍

Igår hade jag en underbar dag med älskade vänner i Örebro. Mer om det i ett annat inlägg. Jag har dragit på mig en förkylning och är helt slut. Typiskt på sista semesterveckan och allt.

Kommentera här: