Sol

Andra dagen är avklarad och även denna kväll sitter jag nybastad och nyduschad i soffan. Vi har haft en superbra dag, mycket sol, men kallare i luften, backarna höll sig bra långt in på eftermiddagen. Så trötta ben, men ändå är vi alla fyllda med energi. Kinderna hettar och ja, livet är härligt just nu. 


Barnen är vid gott mod nästan hela tiden. Olle lessnade lite på eftermiddagen, men gick att övertala. Juni blev också sur när vi hade omröstning om vilken backe vi skulle ta, är det tre mot en så får den stackaren ge sig. Den stackaren var Juni, inte poppis. 

För övrigt är barnen ovanligt och oväntat snälla mot varandra. De har lagt sig nu, men jag hör hur de fnittras, tisslas och tasslas där inne, Olle drar av hela registret med luftrapar och Juni garvar läppen av sig. Nåväl, de får hållas en stund till, de är ju glada. På morgonen ritade de tillsammans och kom snällt överens om vad de ville se på tv. Börjar en ny period nu? När de är sams? Vågar en hoppas på det?

Nu ska jag kolla på bygglov. De ska fixa i en trädgård. Jag fortsätter drömma om min loungehörna, dillen börjar köpa idén! 😃 Bifogar lite inspobilder på hur jag tänker, har tyvärr inga bilder från dagen. Anders har tagit med sin telefon, jag lämnar min i stugan under dagen...

1 Emelie:

skriven

Jaaa vad bra att du lämnar telefonen i stugan, då har du ju semester på riktigt!! 🙆👌😘

Svar: Yes! Idag fick den dock följa med, måste ju föreviga lite. Men ibland missar man själva "livet" eller ögonblicket om man hela tiden måste få det på bild. Bästa minnena sparar jag i hjärtat och hoppas på att få minnas hela livet. ❤
vattenskida.blogg.se

Kommentera här: