Oh life!

Nu sitter man med den ordinarie söndagsångesten, fast det är måndag. Skönt med kortvecka dock! 


Vi startade dagen med att hänga hos grannarna på gatan nedanför oss. Härligt värre! Deras lilla bebis var såå glad när jag höll i henne, hon skrattade högt! Kul att någon tycker att man är rolig😜

Sedan sprang jag och Maria 3km, tunga ben idag, men ändå liksom bra att få det gjort. Efter det grillade vi korv och grönsaker här hemma, vädret är ju fint, men svinkallt. 

På eftermiddagen hängde jag med Maria till Linköping för att kika på SM-finalen i volleyboll, vi hejade på Marias lillebror Johan. Han spelar i Falkenberg, tyvärr förlorade dem, efter en riktigt spännande 5-setare! Jisses, sååå längesen jag kollade på volleyboll, det är förbaskat kul, jag älskar't! 

Anders & barnen åkte på bio och kollade på "Babybossen". Olle hade älskat den och skrattat högt flera gånger. Nu sover de gott och i morgon väntar förskola och fritids. Om jag får lämna dem där, jag glömde fylla i påsklovsschemat och då blir de tydligen automatisk lediga?! Märkligt system! Jag har ju sedan lång tid lämnat in ett schema, och jag tänker att om tiderna ändras så anmäler jag det, annars gäller schemat. Suck, blir säkert tjafs i morgon. 

Till något lite roligare. I björnrike/Vemdalen hade Mio sponsrat liften och någon eldstad och ja, diverse grejer. På plats kunde man spela ett memory, och snabbaste tiden för dagen vann 300kr. Jag upptäckte inte memoryt förrän på torsdagen, men jag håvade iaf in 900kr i presentkort på Mio, kul va?! Får sevad jag ska köpa, kanske en lampa? Vi får se!

Ha en fin kväll!

Lite nya kuddar i soffan, vårfärger!
1 NORRSKEN EMMA:

skriven

fint och stilrent =)

ha en bra kväll

Svar: Tack! 😊
vattenskida.blogg.se

2 Sara:

skriven

Utemöbler skulle du ju köpa för pengarna! ;)

Svar: Haha, men du upplyste ju mig om att det inte skulle räcka till det😝
vattenskida.blogg.se

Kommentera här: