Bråda dagar

Denna vecka har gått så himla fort, tiden räcker inte till! Mycket en vill fixa inför en stundande semestern, tvätta upp all tvätt, städa, städa bilen, packa...


Dessutom var det i torsdags föreläsning i Eskilstuna direkt efter jobbet, föreläsningen var slut 20.30 och sedan hem i kommunens bil i snökaos, med sommardäck. Suck. Den resan gick inte fort, men vi kom välbehållna hem. 

När en ska vara ledig så har man ju samma känsla gällande arbetet som med hemmet. Det ska vara ordning och reda, det ska vara lätt för den som har hand om ens område att sköta det. Som ni tidigare vet är jag inte ordningsam, jag har stenkoll, men det är liksom ett ordnat kaos -för mig. Inte för någon annan. Men jag tror jag har fått till det hyfsat. 

Igår var en fullspäckad dag den också, men härlig! Älskar fredagar! Direkt efter jobbet begav vi oss till tågstationen för att åka upp till Sthlm. Planen var käk med goda vänner och sedan konsert med Weeping Willows i Globen. Barnen var hos min syster. Planen gick i lås och det var en riktigt härlig kväll, god mat & goda drinkar och en fantastisk konsert! Jag har inte tidigare lyssnat speciellt mycket på Weeping Willows, det är sorgsen musik, men så oerhört fint. Fint känns som rätt ord, fint så att man blir rörd ibland faktiskt. 

Vi sov över hos min syster och åkte hem idag mitt på dagen. Vi packat för fullt och tvättat det sista nu, i morgon bitti beger vi oss iväg för en veckas skidsemester. Det ska bli underbart! Jag har längtat, barnen också. 

Nu ska jag återgå till packandet! Ha det så fint kära ni!

Känslan när klockan slå semester!
Barnen med sin älskade moster😍
Så goda margerithas!
Smarremums!
Kusinbus nu på morgonen!

Kommentera här: