Loafers/herrsko

Jag skulle vilja köpa ett par loafers eller kanske ett par herrliknande skor, tycker det är riktigt snyggt och coolt.

Två kandidater på loafers ser ni nedan!

Ett liv

Ver inte vad det är riktigt (ev PMS, eller förmodligen är det det) men jag känner mig så trött. Måndagen var seg, tisdagen än värre, nu ställer jag allt mitt hopp till Lill-lördagen -onsdag.

Hade en mysig stund med mina patienter på en av avdelningarna. Det var kalas, och jag var bjuden. Inte varje dag man firar en 97-åring, fantastiskt! I den stunden, när vi stod upp och sjöng, alla glada och födelsedagsbarnet leende (hen kommer bara ut en gång om året) så blev jag oerhört rörd av stunden. Tänk att alla vi människor stod där idag och firade, alla med olika livsberättelser och erfarenheter. Tänk att just våra liv möttes❤️

Här hemma blev det spaghetti & köttfärssås. Juni åkte på gympa, Anders & Olle cyklade en sväng och jag sprang spåret med Maria på en rekordtid, det tar sig sa mordbrännaren! 😜 Kändes dock väldigt tungt, hög puls!!

Nu ska jag strax stänga mina två gröna. Nattinatt!

Just idag

Idag är jag tacksam över att jag inte skadade mitt knä mer än ytligt. Igår kunde jag knappt gå, hade såå jäkla ont. Natten till söndagen var en pina med ett knä som värkte och dunkade konstant. Men så vaknade jag idag, som en ny människa! All värk var som bortblåst, såå skönt! Kunde t.o.m springa en runda, 2.7km. Helt slut! Det känns både bra och inte bra, inte bra för att jag blir helt slut, men bra för att det är bra träning och jag mår bra efteråt.

Annars är ju måndag alltid måndag, seg och tråkig. Skönt att den är över.

Nu nattning av barn och sedan en skön dusch!