Julklapp

Så jäkla nöjd med mitt första julklappsinköp! Biljetter till genrepet av Melodifestivalen i Friends Arena, julklapp till barnen! Ska bli toppenkul! Jag tror och hoppas barnen uppskattat presenten, tror det blir perfekt att gå på genrepet. Då har barnen hunnit skaffa sig "favoriter" som de hejar på, dock blir det inte så sent och utdraget med röstningen. Sesan kollar vi på riktiga finalen på tv hemma hos systeryster i Sthlm. Mysigt! Längtar till 11 mars❤️

Nya tag

Dags för ny vecka igen. Kommande vecka välkomnar vi november måndag, eller välkomnar och välkomnar, den tränger sig på oavsett hur ovälkommen den är. November är nog den månad jag tycker allra minst om, tyvärr.

Jag har bokat in en del härligheter, en helg i Stockholm med kära vänner. En helg här hemma med brudmaffian, sleep-over-party. Ser mycket fram emot det! Energiboost deluxe! En helg jobbar jag, eller en fredag kväll och en lördag dag jobbar jag.

Den här helgen har vi donat med lite gott och blandat. Igår var vi i Vingåker på en sk bytardag, vi lämnade in för små skridskor, pjäxor & skidor. Med oss hem fick vi två ryggskydd till barnen. Vi gick runt i båsenbergaskogen och strosade, det var fantastiskt härligt. Solen sken rätt i ögonen på oss, hur längesedan var inte det?! Lunch på Joan's blev det också. Väl hemma målade jag matrummet, barnen gick utklädda på "bus-eller-godis"runda runr kvarteret, de fick ihop riktigt mycket godis😊Jag handlade under tiden. Sedan tittade vi på "Så mycket bättre", vilket himla fint program det var igår❤️

Idag har jag varit i Linköping. Strosade i affärer och gick på Ikea. Var ute efter gardinskenor och diverse tillbehör, jag kom hem med allt det och lite till.

Barnen har lekt med kompisar, Anders har donat i trädgården och bl.a. flyttat fläderbusken. Den var i vägen för min framtida loungehörna som ska bli där. Kommer bli tipptopp!

Nästa vecka jobbar jag fyra dagar, veckan efter 3,5 dagar. Känns som välbehövliga korta veckor. Ska försöka att träna ordentligt och äta ordentligt, allt för att hålla mig pigg och frisk.

So long!

Sooool!
Juni är grym på armgång!
Mina fina❤️❤️
Olle delade stenen mitt itu😊🤔
Fina Juni, vilken höstbrutta!
Jag och älsklingsolle!
Matrummet, tänk om det kunde vara sånt ljus varje dag!
Piff!
Färgen blev fin, men jag ångrar att jag inte tog mörkare! Nåväl, den är fin och framhäver verkligen fönstrena!

Kök

Nästa grej att renovera här hemma är ändå köket, och därmed också byta golv på entréplan. Jag längtar verkligen efter den renoveringen, sååå rolig renovering ju! Det kommer dock dröja ett bra tag innan det är dags, jag fortsätter längta!

Färgen på köket, luckorna, bänkskivan & golvet!! Allt är toppen! För att inte tala om spisen...drömmar drömmar!