Bah!!

Vad är det här för en vecka egentligen?! Skitstressiga dagar verkligen, för mycket möten inbokade tror jag faktiskt är orsaken. Det märks direkt att man inte hinner med som man ska då. Vi brukar alltid käka lite frukost på jobbet vid 09, 10-15 min. I morse såg sms-konversationen mellan mig och min kollega ut som nedan:
Och det är kanske som han skriver, men ibland får jag liksom inte ihop det. Suck. 

Nåväl, helgen som var var iallafall skön. Jag klippte gräset med "Säker-stil"podden i öronen, asskönt. Dock träningsvärk efter att försökt dra igång gräsklipparen ett antal gånger. Känner mig vältränad...not! 😂

Mors dag firades på alla möjliga sätt, fika på djulö, en crockpot, blommor, triss, bidrag till läkarmissionen och en god middag hos svärmor. Vi fick färskpotatis, det är ju verkligen gudomligt gott, smälter i munnen. 

Lill-lördag i möra, och juni!! Hello sommar! Bästa tre månaderna framför oss nu, härligt! 

Det verkar förresten som att sänggaveln kommer den här veckan, tjoohoo så spännande! Lovar att visa bilder, kommer bli supertjusigt!

Barnen somnade i Junis säng igår. Så fina😍❤️

Såå nöjd!

Titta så tjusig jag blev! Askigare ton och med en lång "lugg", älskar't! Therese, hon kan hon❤️


Alive

Ber att få återkomma. Just nu sitter jag hos frisören och blir vacker (?)! Skönt att få pausa en stund, sjukt stressig och svettig dag. All stresskänsla skällde jag ut Anders för när jag kom hem (1 timme sent), jag fick inte ta bilen i morse trots att jag propsade på det. Så lite skäll förtjänade han... Sorry dillen för att det blev mer än lite skäll😇