Oinspirerad Blondie

Alltså sorry, jag har en väldigt oinspirerad vecka. Känner mig mest bara trött utav bara tusan.

Igår blev jag lite ljusare i håret igen, det gillas!

Tröttmössan


Vakuum

Idag är en sån där dag då en inte hinner    tänka. Vi går en sjuksköterska kort hela denna vecka, och det blir faktiskt körigt direkt. I morgon är jag helt ensam i 3-4 timmar, känns inte bra men bara att bita ihop.

Väl hemma efter jobb blev det till att ställa sig och laga mat. Spaghetti & köttfärssås, det gick hem hos hela familjen. Nu sover barnen och Anders är och tränar. Jag ska strax lägga mig jag också, var helt extremt trött i morse, skärpning! 

Hoppas ni har haft en bra tisdag!
Kram!

Vakuumförpackad köttfärs, smart!!


High five!

Hello! 
Det var ett tag sedan sist minsann, jag har haft en ganska lugn helg. Hetsigt till och från dock😜 I fredags var jag ledig, barnen gick en snabbis på skola/dagis och sedan tog vi kväll. Det blev fredagsmiddag tillsammans med bästa vänner. Än en gång åt vi min favoriträtt, receptet har jag hittat på matplatsen.
 
http://www.matplatsen.net/2009/09/22/mooooora-kycklingfileer-i-gudagod-sas/

Igår var vi på middag hos svärmor, hon och hennes vän ska åka utomlands på onsdag. De ska få sola sig i hela två veckor, hur skönt?! 

För övrigt så har både Anders och jag klarat av "veckans mål", dvs städat byrån i köket, rensat allas underkläder och sorterat julpynt. High five till oss! Nästa veckas mål är tvättstugan, skrivbordet & verandan! 

Ikväll har jag jobbat röven av mig, extremt mycket att göra! 6 injektioner tror jag jag gav dessa timmar, det är mycket om ni tänker att man ska åka runt i hela kommunen (långa avstånd och man ska hinna till bestämda tider). Nåväl, passet är gjort och jag känner mig nöjd.

Nu kör vi ny vecka med frisörbesök på onsdag, längtar! 

Ha en fin dag!

Veckans steg, över 100 000! Jag är nöjd!


Sötaste tjejen!