Fix

En ledig dag är alldeles för snabbt över, i morgon väntar arbetet på mig. Idag har jag donat med sovrummet, slipat golvet och spacklat hål. Har även köpt färg till både golv & väggar, kommer bli superbra. Jag behöver dock hjälp med att upprätta en vägg bakom sängen, vi har så mycket snedtak, så jag vill att sängen ska komma ut en bit, så att vi kan ha lampor på väggen och även en sänggavel😃

Olle var hemma med mig, supertrotsig hela tiden. Han har gått mig på nerverna de senaste dagarna faktiskt. Han är lite förkyld, vet inte om det är det som gör honom tjurig. Själv känner jag mig 90%-ig ungefär, lite småschleten och kanske att jag också ska bli förkyld? Peppar peppar men det är sjuuuukt längesedan jag var sjuk, men det är väl jag och elitidrottarna😜 Blir typ aldrig sjuka, och när vi väl blir det blir vi det rejält och det är snabbt över. Haha, ja så måste det vara.

Nåväl, i morgon är det tisdag och ny månad, mars. Fy tusan så skönt, jag vågar säga att det värsta är över vad det kommer till vintertid. Nu väntar en underbar årstid, vår & sommar! Funderar på om jag kanske ska ta 6 veckors ledighet i sommar. Skulle ju gärna vilja veta vad för väder som väntar..

Sovrummet.


Kidsen i morse på väg till skolan.


Krispigt

Nu är denna irriterande jobbiga arbetsdag slut. Jag har duschat och ätit middag och ser fram emot två lediga dagar nu, sedan tre dagars jobb och efter det tre dagars ledighet. 

Hoppas ni har en festlig kväll!
Tjingeling!

Har införskaffat en "tefal Actifry", urgoda pommes gjorde vi idag. Krispiga!


Ilsken

Jaha, nu blev jag iallafall tvungen att jobba i morgon. Fet suck. Trevligt med ersättningen man får när det blir med så kort varsel, det är dock bara lite plåster på såren, hade hellre varit ledig.