Måndag

Måndagen började så tokigt som bara en måndag kan göra -vi försov oss, och inte så lite heller! Vaknade 07.37 av att en kollega skickade sms och undrade hur läget var! Pinsamt deluxe! Barnen var iaf väldigt duktiga och hoppade snabbt i kläderna, snabbt göra sig iordning och sedan skjutsa barnen till föris och fritids, 08.10 var jag på jobbet. Ganska bra jobbat ändå?! Så idag har jag marats  av alla kollegor, "svårt att släppa kudden idag?!" "Sover du?!"... Ja det är roligt nästan alltid.


Barnens kusin Senna har varit här och lekt idag, de lekte hund. "Hej mamma! Det här är en turkisk bulldog, hon är sjuk, har inte kissat på två veckor!" säger Juni med en sjukt uppspelt turkisk bulldog (senna) med hopprep runt midjan. 😂😂 Alltså vad säger man?! Leken tog ett abrupt slut när senna drog Olle i hopprep nerför trappen, som tur var gick det hyfsat bra, kunde gått rätt illa. Övriga familjemedlemmar till senna kom och fikade, jag fick gosa med Michelle som var ovanligt glad, mysigt!

I morgon gör jag ett nytt försök att börja dagen bra. Allt är förberett, frukost, matlådor, matsäck till juni, skridskor mm ska med. Att vara mamma är verkligen påfrestande, det är ett heltidsjobb bara det... Härligt är det förstås också, men det skulle vara bra mycket enklare med bara ett heltidsjobb.

Kusinerna ärtnäsa!

Kommentera här: