Kämpa för tusan!

Åh hallå! Det är väl för himla tröttsamt på morgonen alltså, julkalendern lockar inte barnen så mycket som jag hoppats. Jag måste bära ner dem båda för trappen varje morgon, de är verkligen sååå trötta och ja, jag också!! Svårt att peppa andra när man inte ens kan peppa sig själv! Vi hankar oss fram iallafall... förtydligande; de gillar julkalendern väldigt mycket, men på morgonen räcker det inte som lockbete, det finns liksom inget som lockar.

På jobbet är det riktigt intensivt just nu, så fort ett tillstånd blivit bättre eller bra med en patient så kommer det minst 2 nya patienter som mår dåligt, inget andrum alls. Vi snackar mer eller mindre akuta tillstånd, vilket absolut inte är min huvudsakliga uppgift som kommunsjuksköterska. Jag behöver tiden till planering, och förebyggande arbete, för att minska att akuta ärenden uppkommer. Blir liksom en ond cirkel när man inte hinner med det arbetet... nåväl, har ändå en bra känsla, det kommer att lösa sig.

Fick för mig att måla element nu på kvällen, Juni var på gympa med Anders, och Olle ville inte veta av mig. Han är väldigt anti mig just nu, vet inte vad jag gjort?

I morgon är det dags för en löprunda tillsammans med Maria, 8km väntar... håll tummarna för att det går fint! Min nya cykel förväntas även att levereras😃👍

Nu temys!

Element! Vi har rätt fina element ändå, extra fina med ny färg!
Ett chokladhus istället för pepparkakshus, det åts en del choklad...
En julbild på min fina tjej!

Kommentera här: