Helgen

Helgen blev såklart inte som planerat. Det började med att Maria fick ställa in löprundan i fredags, det gjorde iof inte så mycket iochmed att jag skulle laga mat och dona. Dessutom hade Anders & Juni köpt en gran till mig! Jag blev sååå glad, jag har tjatat om en riktig grab i flera år, och nu fick jag den finaste gran jag någonsin sett! Tät och disneylik. 


Vi åt som jag tidigare skrev favoriten; kycklingtacos. Tröttnar aldrig. Sedan blev det Idolfinalen, besvikna miner hos Juni när inte Rebecka vann. Alla som var här sov över. Så det blev mysfrukost på lördagen, vi dricker väldigt mycket färskpressad apelsinjuice så här års, apelsinerna är helt perfekta just nu. Jag & Olle öser i oss😃 Under dagen bakade jag & baren extremt mycket lussebullar, helsike vilken deg det blev. Om jag får säga det själv är bullar lite utav min specialtet😊👌🏼

Min käre svärfar fyllde år igår, vi firade honom med biobiljetter! Vi fick god mat & fika där hemma, när vi skulle kika på "Så mycket bättre" började Olle kräkas. Jösses alltså, riktiga kramper i den där lilla lilla magen. Han kräktes 7 gånger mellan 20-01, inte dålig i magen och inget mer kräks efter det. Vi misstänker såklart magsjuka och är därför hemma i morgon, men kanske var det all bulldeg?! 

Vi fick ställa in en efterlängtad träff med vore vänner från Linköping, så typiskt. Har inte träffat dem på ett halvår ju! Det har kört ihop sig de gånger vi planerat att ses, går troll i det.

Juni & Anders åkte iaf på luciafirande, Anders visade filmer på uppträdandet. Älskade barn, så duktiga. Värme och kärlek är ju verkligen känslan man får.

Nu taggar jag för en hemmadag med sonen, vi har lite hemliga planer på G faktiskt.

Puss!


Vår perfekta gran, iallafall enligt mig.
Saffransbullar
Paketinslagning
1 Emelie:

skriven

Helt ljuvlig gran!! Vi har alltid haft riktig gran då vi huggit själva men förra året fanns inte tid/ork till det efter inflytt så vi köpte en i plast. I år tyckte jag vi skulle återgå till the real deal men Ugglan tyckte att nu har vi en i källaren så använd den. Visst, bättre än inget men jag ogillar den starkt 😂 Hoppas Olle är pigg och alert i morgon igen!

Svar: Ja, alltså inget slår ju en riktig gran. Doftat dessutom underbart! Vi hade riktig gran första åren vi var tillsammans, vette tusan hur plasthranen kom in i bilden... nu är den iaf ute ur bilden. För alltid.

Olle var ganska pigg idag iaf, åt dock väldigt dåligt. Hoppas på bättre takter imöra!
Ida

Kommentera här: