Envis

Jag är en envis rackare, det kan inte ha undgått någon va? I morgon tänker jag använda den egenskapen något enormt, och helt ärligt, jag kommer inte ge mig. Här ska ringas samtal! 😤 Tror ni jag vinner fighten, jag tror det, kanske inte i morgon men en lösning kommer komma snart. Blir förbannad när saker missbrukas, jobbrelaterat, så jag kan inte gå in på några detaljer.


Ibland är det bra att vara lite envis, det här med löpningen tex. Där har det varit bra att vara envis. Innan löppasset igår var jag fortfarande lite "hög" (ja, det har hänt nu, den efterlängtade "kicken" har kommit) efter löppasset i lördags. När vi sedan sprang igår så tänkte jag bara "jag hatar det här, fy fan vad jobbigt", och efteråt är det så skönt och jag är mer än nöjd. Så himla himla bitterljuvt! Jag börjar närma mig 5km på 30min, ett delmål! Och att jag på julafton ska springa 1mil känns overkligt, så jäkla kul att nå mål! Envis och målinriktad, jag jobbar faktiskt skitbra när tydliga mål finns. 

Sista arbetsdagen i morgon innan lite ledighet, jag är tröttare än någonsin, så ledigheten är verkligen behövlig. Och kära nu, nu går vi äntligen mot ljusare tider🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Tänk att det liksom nästan är april om 3 månader, askort tid ju?! 😃

Nu sömn!

Grabben min har klippt sig, ursnygg! Älskar när han har riktigt kort hår, så man ser hans söta ansikte ordentligt.
1 Emelie:

skriven

Envishet for the win!! Och milen kommer gå fint, du är grym 👏💪😘

Svar: Tack kära du! 😘
Ida

Kommentera här: