5år

Tänk att pojken i familjen är 5år!?! Crazy, för 5 år sedan hade han precis tittat ut, oj vad han skrek! Jag & dillen blev lite förskräckta över att han skrek, Juni skrek bara precis när de plockade ut henne, sedan var hon tyst och stirrade. Annat var det som sagt med Olle, han blev nöjd när han fick gosa och amma. Gosa är hans specialitet, han älskar det. Trots att han månader tillbaka lovat att sova i egen säng som 5-åring var han ändå inte redo idag, så han ligger här bredvid mig och snusar så sött. Våran son, en genomsnäll kille med många djupa tankar❤️❤️❤️

Liten har helt klart blivit stor, grattis min fina unge!! Älskar dig till månen och tillbaka.

Frukost på sängen och skönsång av oss andra. Olle vaknade direkt, superglad!
Liten ➡️ stor
Våfflor var önskemiddagen som självklart bifölls.

Helgen

Jag har haft en underbar helg om än fullsmockad, redan måndag. Och ja, jag har rejäl söndagsångest.

Direkt efter jobbet i fredags for jag mot Kimonas sommarstuga i Eskilstuna. 5 av 7 brudmaffiamedlemmar var vi där, såå kul vi hade. Vilken energikick! Kimona hade lagat jättegod mat, efterrätten är alltid stående när brudmaffian träffas: marängsviss! Vi sov över där, låg och pratade in på småtimmarna, övermysigt. På morgonen bakade Kimona scones och bjöd på färska bär och andra godheter. En gång om året får vi till en träff, det är för sällan. Jag ska bjuda hit dem i höst någon gång!

Lördag bjöd på firande av vår lille son (han fyller 5år på tisdag, hela handen). Mormor & morfar, Tove & Erik, lina & Mighty och farmor & Håkan var här. Vi åt mat som mamma fixat, vitkålgratäng med grillat kött & fetaoströra. Till efterrätt blev det blåbärspaj. Smarr! Olle fick en ny cykel av sin farmor & Håkan, en mountainbike, mäkta nöjd kille! Av mormor & morfar fick han coola bilar och en stor peng att köpa vad han ville för.

Idag startade vi dagen ute i Julita. Barnen skulle köra duathlon där. Olle började, de sprang-cyklade-sprang, Olle pinnade på och invigde sin nya cykel ordentligt. Han slutade på en tredjeplats, bäst i sin åldersgrupp!

Juni startade efter Olle. Hennes bana var en bra bit längre. Stackars Juni, hon var sååå nervös innan starten. I starten låg hon sist, och gjorde så nästan hela första varvet de sprang. Men när de hade cyklat ett varv så hade hon cyklat om 5 stycken, och på sista varvet sprang hon om 1-2 stycken. Älskade unge vad hon kämpade, yngst i sin grupp. Hon var riktigt stolt över sig själv, med all rätt. Och päronen var rörda, vilka barn!

Eftermiddagen ägnades åt mer firande. Barnkalas i gympahallen, fullt ös medvetslös! Olle är helnöjd, han har mycket slajm, kulor och bilar nu😊

Nu ska jag snart ta en dusch. I morgon är det vardag igen, och till kvällen får vi besök av farfar & Britt-Marie, mer firande av Olle.

Nattinatt!

Olle nöjd efter målgång!
Tjejerna gör sig redo för duathlon!
Moster lina gjorde Juni så himla fin i håret.
Jag måste lära mig fläta så här.
Fullt ös på kalaset.

Dåligt humör

Alltså tyvärr så känner jag mig skittjurig. Jobbet flyter inte som jag vill riktigt, och så blir jag trött av bråkande barn här hemma.

Snart är det helg, då väntar iallfall mycket trevligheter. Brudnaffian ska träffas hos Kimona, vi ska sitta uppe hela natten i hennes sommarstuga och mysa järnet. På lördag kör vi lite kalas för Olle, och så även på söndag. Kul!

Sååå, tagga torsdag nu då! 💪🏻

Junis schema!
Jag sparkade visst sönder lakanet?!
Nyttig frulle, lunch & mellis!