Mouse

Igår när jag var på Erikslund så shoppade jag lite julklappar, bla den här söta musdräkten till Juni! Hur söt? Hon, Olle och deras kompisar älskar att klä ut sig!


Hjärtliga stunderHur skönt som helst! Fredag, heliga fredag😃 Ikväll ska vi softa järnet, eventuellt kommer systeryster och vovven hennes, annars dyker de upp i morgon. 

Helt slut idag! Jag åkte till Västerås, köpte en ny kommod (av en privatperson) till lilla badrummet. Jag ville så gärna ha en med lådor, tycker det är mer eller mindre värdelöst med dörrar. Nåväl, hittade iaf en på blocket för under 500kr, ny och ouppackad! Perfekt, på Ikea kostade den minsann 1500kr. Åkte sedan till Erikslund och gixk på Ikea, köpte en byrå som ska skruvas ihop ikväll och lite annat smått och gott. 

Hoppas bror min kan koppla in allt i badrummet idag. 👍✊🏻

Nu jobb med mina fina människor på jobbet. Måste berätta om ett härligt ögonblick igår. En man som tidigare varit så dålig så att han endast legat i sängen under flera månader, är nu piggare och igår satt han uppe till 15-fikat. Han var så glad, alla satt runt samma bord och han började sjunga, en fräck, lång visa, och alla skrattade och lyssnade. Det hela avslutades med en applåd och och hurrarop för mannen. Han såg så lycklig ut, alla andra också för den delen❤️ 

Jag själv höll på att börja grina samtidigt som jag skrattade åt den fräcka visan. Åh, mer sådana situationer hoppas jag på.

Tacksam

Idag har vi haft en härlig dag, jag och barnen. Vi åkte ganska tidigt på fm till Norrköpings visualiserinscenter, Junis kompis Alice hängde med. 

Vi fick springa för att hinna i tid till första biofilmen. Vi hann, andfådda och rödkindade satte vi oss ner i sköna stolar. 3D-glasögonen satte på och sedan gav vi oss iväg på en resa igenom rymden. Mycket uppskattat! Sedan fick barnen kolla olika experiment, spel, gåtor, bygga grejer (bla robotar) mm. Efter nyfiken lek moffade vi oss av pannkaksbuffe! 

Sedan gick vi en sväng på stan, fikade lite och köpte pumpor och hobbyfärg. Väl hemma satte vi igång och målade alla pumor, jättefina blev de!

kvällskvisten bjöd på en prommis medan barnen var på gympa, en kär vän höll mig sällskap❤️

Nu sitter jag framför tvn, Cancergalan tillsammans med min älskade tjej i knät. Tacksam för livet❤️