Middag & galej!

Gårdagen var trevlig. Vi hade lite struligt med skjuts men tillslut ordnade det sig, blev dock stressigt.

Förfesten var kul och middagen var helt i min smak...skagentoast, oxfilé & bea och créme brulée till efterrätt! Mums mums alltså!

Efter det gick vi ut på Harrys i Eskilstuna, stooort jämfört med här i K-Holm. Men inte var det roligare för det. Vi åkte hem vid 00, synd, Emma fyllde ju 30, skulle ju firat henne rejält. Det får bli nästa helg istället! ❤️

Idag har jag städat och plockat. Hämtade barnen på eftermiddagen. Vi käkade hemmagjorda hamburgare och drack Cola, är det mors dag så är det😜  sedan har barnen lekt ute, de har mest målat med gatukritorna och hoppat studsmatta. Mina fina små skatter, älskar er så!! ❤️❤️❤️

Nu ligger de nyduschade i sina sängar...fortfarande vakna, men snart ska de nog sluta sina ögon. Anders är snart hemma efter en helg i Järvsö, blir myspys att träffa honom.

I morgon åker jag på mitt näst sista semenarie innan examen på fredag. Fab alltså!

Puss & hej!

Ett stycke välsminkad sjuksköterska.


Min fina mors-dag-present! Ett armband från Efva Attling.Lyckokänslor

Idag fick äntligen veta att vårt examensarbete var godkänt, och mer än så, detta omdöme och betyg fick vi: 

"Det är ett välskrivet arbete med ett intressant metodval. Arbetet har hög relevans för sjuksköterskans ansvarsområde och för vårdvetenskaplig utveckling. Examensarbetet uppfyller kriterier för Väl godkänd". 

Kan ni fatta?! Jag kan inte!! Jag hoppas att jag förstår i morgon, då är det avslutningsmiddag med klassen, då ska det banne mig firas! Om inte i morgon så blir det nästa lördag!

Må väl!

Prommis

Jag och Therese gick en prommis nu på kvällen, regnet pissade på oss men lika glad var vi ändå! Så skönt att gå en sväng.

I morgon väntar en ganska ledig dag, jag ska skriva på min inlämningsuppgift och bevaka min mail. Väntar tokviktiga besked. I morgon kväll väntat roligheter❤️

Denna klänning kommer jag kanske ha på examen. Enkel men fin tycker jag!